30

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλουμε προς διάφορες εταιρείες για παροχή εκπτώσεων στα μέλη της ΠΟΕΔ, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει επιστροφή μετρητών σε καύσιμα ή/και άλλα προϊόντα της επιλογής σας, από όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ παγκύπρια.

 

Η επιστροφή θα είναι ανάλογη της κατανάλωσης καυσίμων σε οχήματα δικά σας ή της οικογένειάς σας, όπως επίσης και για τη χρήση πετρελαίου και υγραερίου θέρμανσης. Η επιστροφή μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 4 σεντ ανά λίτρο καυσίμου για κάθε συμμετέχοντα. Το ύψος επιστροφής θα εξαρτηθεί από τη συνολική κατανάλωση των μελών που θα συμβληθούν με το πρόγραμμα. Παράλληλα, το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί στον λογαριασμό του μέλους μας από τον Σεπτέμβριο του 2023.

 

Η μόνη ενέργεια που πρέπει να κάνουν τα μέλη της Οργάνωσής μας, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή ΕΚΟ Smile App και να δηλώσουν POED στο σημείο «Κωδικός Προγράμματος» και τον Α.Π.Φ. (Αριθμό Προσωπικού Φακέλου) τους, στο σημείο που αναγράφει «Μοναδική Ταυτότητα Προγράμματος». Επίσης, κάθε φορά που επισκέπτονται ένα πρατήριο ΕΚΟ για αγορά καυσίμων, θα πρέπει να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, για να πιστώνεται ο λογαριασμός ΕΚΟ Smiles.

 

Για περισσότες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου

 

Σημειώσεις:

  1. Όσοι συνάδελφοι, αντικαταστάτες, συμβασιούχοι και μόνιμοι, δεν είναι μέλη της ΠΟΕΔ, μπορούν να εγγραφούν, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους από εδώ.
  2. Σε περίπτωση που είστε ήδη χρήστες του ΕΚΟ Smile App και δεν εμφανίζεται το πεδίο «Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα», η εφαρμογή θα πρέπει να γίνει update μέσω του Google Playstore για συσκευές με λειτουργικό Android ή του App Store για συσκευές με λειτουργικό iOS.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Actions: E-mail | Permalink |