Τελευταίες Ειδήσεις
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔ-ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

ΠΟΕΔ και οργανωμένοι γονείς βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα με κοινούς στόχους και επιδιώξεις.

Διαβάστε περισσότερα
Κοινό μέτωπο ΠΟΕΔ και οργανωμένων γονέων. Δελτίο Τύπου Δημοσιογραφικής Διάσκεψης. (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

«Θωρακίζουμε το Δημόσιο σχολείο, δηλώνουμε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια για εκπτώσεις στην Παιδεία»

Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΕΔ την ερχόμενη εβδομάδα με συνομοσπονδίες Γονέων Νηπιαγωγείων, Ειδικής Εκπαίδευσης και Δημοτικής & ΔΗΣΥ. (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΔ με Συνομοσπονδίες Γονέων την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΔ με ΔΗΣΥ την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε περισσότερα
Έκκληση ΠΟΕΔ για διαφύλαξη της Παιδείας ενόψει Μνημονίου (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες, η ΠΟΕΔ καλεί την Επίσημη Πλευρά και ευρύτερα την Κυπριακή Πολιτεία να διαφυλάξει το δημόσιο αγαθό της Εκπαίδευσης, προστατεύοντας την εκπαιδευτική πράξη από πρακτικές εκθεμελίωσης και οικονομικής απονεύρωσης.

Διαβάστε περισσότερα
Πλήττουν την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση οι περικοπές στη δημοτική εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Η ΠΟΕΔ ζήτησε άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού
Με αφορμή τους διορισμούς στη δημοτική εκπαίδευση που ανακοινώθηκαν σήμερα, η ΠΟΕΔ εκφράζει την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η προσπάθεια υλοποίησης της εξαγγελθείσας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που αποβλέπει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας στον τόπο μας, πλήττεται μέσα από τους περιορισμούς και τις περικοπές που καταγράφονται.

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ: Η κάθοδος της Τρόικα-Μέτρα Εναντίων Εργαζομένων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Λευκωσία, 2 Αυγούστου, 2012
Το ΔΣ της ΠΟΕΔ συνήλθε χθες 1η Αυγούστου, 2012 έκτακτα και εξέτασε τις εξελίξεις γύρω από την Κυπριακή Οικονομία. Μετά την ενημέρωση που έγινε και την ανταλλαγή απόψεων η Οργάνωση έλαβε συγκεκριμένες αποφάσεις ως προς τα επόμενα βήματα και τις ενέργειές της και ταυτόχρονα εξέφρασε:

Διαβάστε περισσότερα
H ΠΟΕΔ ανησυχεί για τα διαδραματιζόμενα στο χώρο εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Λευκωσία, 2 Αυγούστου, 2012
Εκφράζοντας έντονη ανησυχία για τα διαδραματιζόμενα στο χώρο εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα, η ΠΟΕΔ συμπαρίσταται στους εργαζομένους στο τσιμεντοποιείο Βασιλικού οι οποίοι κατήλθαν σε αυθόρμητη τρίωρη στάση εργασίας αφού η εργοδοτική πλευρά προχώρησε σε αυθαίρετες περικοπές 6% των υφιστάμενων μισθών, ενώ δεν παραχώρησε την ΑΤΑ για το πρώτο εξάμηνο του 2012, παραβιάζοντας τη συλλογική σύμβαση εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι, πέρα από τα όποια άλλα οικονομικά μέτρα εφαρμόστηκαν, ως την ώρα, στα πλαίσια της προσπάθειας για στήριξη της Κυπριακής Οικονομίας, πλήττεται, πλέον, απευθείας το ίδιο το οικοδόμημα της Παιδείας και το βασικότερο κοινωνικό αγαθό, η εκπαίδευση, εντάσσεται πλέον, αδιάκριτα, κάτω από τους περιορισμούς που τίθενται με αιτία, ή αφορμή, την κατάσταση της Οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα
Καλοκαιρινή συντροφιά … με ένα καλό βιβλίο, 21 – 28 Ιουλίου 2012 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012)

Ένα καλό βιβλίο είναι η ιδανική καλοκαιρινή συντροφιά. Ευκαιρία λοιπόν να πάρετε ένα με ένα ευρώ και ταυτόχρονα να κάνετε μια καλή πράξη. Ο Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», σε συνεργασία με το Public, διοργανώνει μια πρωτότυπη εκδήλωση με αντικείμενο το βιβλίο.

Διαβάστε περισσότερα
Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012)

Υπογράφηκαν την Παρασκευή 6/7/2012 στα γραφεία της ΠΟΕΔ στην Λευκωσία, τα Συμβόλαια για την Ανέγερση των νέων Κεντρικών Γραφείων της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά.

Διαβάστε περισσότερα
Page 100 of 100First   Previous   91  92  93  94  95  96  97  98  99  [100]  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •