Τελευταίες Ειδήσεις
ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ επιπλέον παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)
Η Θεατρική Ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον παραστάσεις του έργου, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Επόμενες Παραστάσεις του Έργου :
•    Σάββατο 23/11 στις 17:30
•    Κυριακή 24/11 στις 11:00
Διαβάστε περισσότερα
Αντικατοχική Εκδήλωση Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας την Πέμπτη 14/11/13 και ώρα 10:30π.μ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)
Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας και  το
Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου, διοργανώνουν εκδήλωση καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους,
την Πέμπτη 14/11/13 και ώρα 10:30π.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ. (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ) (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013
Δημοτικό Σχολείο Καθαρής
Ώρα: 9:30π.μ.-12:30μ.μ.
ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ σε pdf
Διαβάστε περισσότερα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες για τους εργαζόμενους στα Προαιρετικά και στα Ενιαία Ολοήμερα σχολεία με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013) (ΘΕΣΕΙΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
Η Οργάνωση ενημερώνει, ταυτόχρονα, πως έχει ήδη αποσταλεί επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας και τον Υπουργό Παιδείας με την οποία έχει ζητηθεί ο καθορισμός άμεσης συνάντησης για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που εγείρονται. Μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της ΠΟΕΔ, γνωστοποιούμε στους επηρεαζομένους πως:Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς Υπ. Εργασίας και ΥΠΠ για τα Προβλήματα που εγείρονται από την εργοδότηση εκπαιδευτικών με το σύστημα της Αγοράς Υπηρεσιών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013) (ΘΕΣΕΙΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
Για τους πιο πάνω λόγους, παρακαλούμε όπως οριστεί επείγουσα, κατά προτίμηση κοινή, συνάντησή μας, με σκοπό τη συζήτηση του όλου θέματος και την επίλυση των προβλημάτων που εγείρονται.
Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή στο ΔΔΕ για την Επιμόρφωση και το συνέδριο Εκπαίδευση και Κοινωνικό Φύλο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Την ίδια ώρα θέτουμε υπόψη σας ότι το εν λόγω συνέδριο υπό τις σημερινές οικονομικές συνθήκες, θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αποτελεί πρόκληση με τον τρόπο που προγραμματίστηκε να διεξαχθεί και το κόστος που συνεπάγεται σε εργατοώρες και έξοδα και τη συναφή επιβάρυνση των σχολείων με απουσίες.
Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης Μελών ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι τ’ αποτελέσματα της πρόσφατης Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης Μελών ΠΟΕΔ, όπως διαμορφώθηκαν με την ψήφο των 3000 περίπου συναδέλφων που παραβρέθηκαν, έχουν όπως πιο κάτω :Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση της ΠΟΕΔ στην Πρόταση ΥΠΠ: «Νέο Σύστημα Πρόσληψης Εκπαιδευτικών Λειτουργών στα Δημόσια Σχολεία» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΘΕΣΕΙΣ)

Βασική προϋπόθεση αποτελεί για μας η εξασφάλιση των υποψήφιων που έφτασαν κοντά στο διορισμό τους με βάση τους υφιστάμενους καταλόγους διοριστέων. Η εξαίρεση των συμβασιούχων και των αντικαταστατών από οποιαδήποτε τροποποίηση του Συστήματος Διορισμού και η διασφάλιση του δικαιώματός τους για απασχόληση θα πρέπει να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ.

Διαβάστε περισσότερα
AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συνάντηση με τους συναδέλφους που απασχολούνται στα Προαιρετικά και στα Ενιαία Ολοήμερα σχολεία (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
Η ΠΟΕΔ πληροφορεί τους συναδέλφους που απασχολούνται στα Προαιρετικά και στα Ενιαία Ολοήμερα σχολεία, με ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, αίθουσα Π.101.
Διαβάστε περισσότερα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ : Μετονομασία Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Σχολικής Εφορείας Κάτω Πολεμιδιών (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Έχω οδηγίες να αναφερθώ στη σχετική με το πιο πάνω θέμα επιστολή σας, με ημερομηνία 14/10/2013, και να σας πληροφορήσω ότι η Αρμόδια Αρχή ενέκρινε, από την παρούσα σχολική χρονιά 2013-2014, τη μετονομασία των σχολείων της Εφορείας σας όπως φαίνονται στη δεύτερη στήλη του καταλόγου που ακολουθεί:
Διαβάστε περισσότερα
Page 100 of 100First   Previous   91  92  93  94  95  96  97  98  99  [100]  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •