Τελευταίες Ειδήσεις
ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, ΜΟΡΦΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΦΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 13/06/2013 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο, στις 19:15. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομους χαιρετισμούς, αντιφώνηση από αφυπηρετούντες εκπαιδευτικούς, απονομή αναμνηστικού δώρου, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δεξίωση.Διαβάστε περισσότερα
Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Μαΐου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η  Επαρχιακή Επιτροπή  ΠΟΕΔ  Λάρνακας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού  Νοσοκομείου  Λάρνακας, διοργανώνει αιμοδοσία και προσκαλεί όλους τους συναδέλφους  αιμοδότες  και μη, όπως  συμμετέχουν.
Σε μια εποχή που η πατρίδα μας περνάει μια δύσκολη περίοδο  με όλα τα συνεπακόλουθά της, ο καθένας μας  καλείται να ζήσει με όλο και λιγότερα αγαθά  . . .  με λιγότερο αίμα όμως  όχι .Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση αφιέρωμα στον κινηματογράφο από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ και το Χορευτικό Συγκρότημα ΠΟΕΔ Λάρνακας την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Μαΐου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας
Ώρα: 8:00 μ.μ.
Τιμή εισόδου: € 5. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου
Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΛάρνακαςΔιαβάστε περισσότερα
2ο Επιστημονικό Συνέδριο από το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος το διήμερο 17 και 18 Μαΐου 2013 «Πέντε Χρόνια Ευρώ στην Κύπρο» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Το Συνέδριο απευθύνεται σε οικονομολόγους, πολιτικούς, ερευνητές, επιχειρηματίες στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, συνδικαλιστές, εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς, δημοσιογράφους, φοιτητές και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για ένα θέμα που επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας και που θα καθορίσει το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.
Οι γλώσσες του Συνεδρίου θα είναι η ελληνική και η αγγλική, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης.Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην εκδήλωση που οργανώνει o Όμιλος Πνευματικής Ανανεώσεως προς τιμήν του Επίτιμου Προέδρου του κ. Μιχαλάκη Ι. Μαραθεύτη την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Ο Όμιλος Πνευματικής Ανανεώσεως σας προσκαλεί στην εκδήλωση που οργανώνει προς τιμήν του Επίτιμου Προέδρου του κ. Μιχαλάκη Ι. Μαραθεύτη την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, ώρα: 7:00 – 8:30μ.μ. στην Αίθουσα Ηρώων του Οικήματος των Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 - ΄59  (Προδρόμου 40, Στρόβολος, Λευκωσία)Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ εύχεται σε όλα τα μέλη και τους συνεργάτες της ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Απριλίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Η ΠΟΕΔ εύχεται το Αναστάσιμο Φως να λάμψει σε ολόκληρο το χριστιανικό κόσμο, η Ανάσταση αυτή να φέρει σε όλους ότι επιθυμούν και στην Κύπρο μας σύντομα να χτυπήσουν οι καμπάνες της λευτεριάς.Διαβάστε περισσότερα
Το Αναστάσιμο Φως ας φωτίσει όλους μας!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Απριλίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Διαβάστε περισσότερα
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΕΔ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Απριλίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Τα Κεντρικά της Γραφεία θα είναι κλειστά, για το Πάσχα, από την Τετάρτη, 01 Μαΐου, μέχρι και την Τρίτη, 7 Μαΐου, 2013. Τα Γραφεία θα επανανοίξουν κανονικά την Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔΔιαβάστε περισσότερα
Μήνυμα ΠΟΕΔ την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Η προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, προβάλλει όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Απριλίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)
Με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠΟΕΔ απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλους τους εργαζομένους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στις αρχές του παγκόσμιου συνδικαλιστικού Κινήματος.Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για Ανεργιακό επίδομα σε αντικαταστάτες εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικούς που εργάζονται στο ΙΔΑΒΕΠ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Απριλίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
Η ΠΟΕΔ ζητά άμεσα τον ορισμό συνάντησης μαζί σας, για την επίλυση του προβλήματος. Επιπλέον, σας καλούμε να δώσετε οδηγίες όπως και φέτος ακολουθηθεί η τακτική των προηγούμενων χρόνων, μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία για επίλυση του προβλήματος.Διαβάστε περισσότερα
Page 100 of 100First   Previous   91  92  93  94  95  96  97  98  99  [100]  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •