Τελευταίες Ειδήσεις
ΘΕΜΑ : Ορισμός Τοπικού Υπευθύνου ΠΟΕΔ Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)
Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, καλεί τους Διδασκαλικούς Συλλόγους των Δημοτικών Σχολείων, Ειδικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Επαρχίας μας, όπως ορίσουν άμεσα τον Τοπικό Υπεύθυνο ΠΟΕΔ για τη σχολική χρονιά 2012-2013, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας το σχετικό έντυπο που επισυνάπτεται στον αριθμό φαξ 25341884 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]Διαβάστε περισσότερα
ΘΕΜΑ : Ορισμός Τοπικού Υπευθύνου ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)
Η αμφίδρομη επικοινωνία του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας με τις σχολικές μονάδες, με τους/τις συναδέλφους, αποτελεί πρώτιστο στόχο της Επαρχιακής Επιτροπής. Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του στόχου αυτού αποτελεί ο Τοπικός Υπεύθυνος ΠΟΕΔ της Σχολικής Μονάδας.Διαβάστε περισσότερα
ΘΕΜΑ : Κλαδικές Επιτροπές ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ), (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)
H ΠΟΕΔ Λευκωσίας σας ενημερώνει ότι οι Κλαδικές Επιτροπές της Επαρχίας μας ξεκινούν τη λειτουργία τους, μέσα στο μήνα Οκτώβριο, με την επαναδραστηριοποίηση των Επαρχιακών Επιτροπών, οι οποίες είχαν εκλεγεί την περσινή σχολική χρονιά.Διαβάστε περισσότερα
33. Σχολική ζωή και οικονομική κρίση (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Στα πλαίσια αυτά τόσο οι διευθύνσεις των σχολείων όσο και ο διδασκαλικός σύλλογος θα πρέπει να επιμετρούν στις αποφάσεις τους και τις παραμέτρους της αποφυγής σπαταλών, του εξορθολογισμού διάθεσης των οικονομικών πόρων και της αποφυγής εξόδων τα οποία θα επιβαρύνουν καίρια τους γονείς.

Διαβάστε περισσότερα
32. Σύστημα επικοινωνίας με τα μέλη μέσω SMS (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που διαπιστώνουν ότι δεν παραλαμβάνουν τέτοια μηνύματα, να κοινοποιήσουν στην Οργάνωση τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, ώστε το όνομά τους να περιληφθεί στο σχετικό κατάλογο αποδεκτών.

Διαβάστε περισσότερα
31. Ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Η ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ, www.poed.com.cy, έχει επανασχεδιαστεί. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανανεωμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα προσβλέπει στην έγκυρη, έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των μελών της ΠΟΕΔ, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.  Πιο άμεση και εύχρηστη, περιέχει όλα όσα χρειάζεται ένας επισκέπτης να βρει. Προτρέπονται οι συνάδελφοι να την επισκέπτονται τακτικά.

Διαβάστε περισσότερα
30. Εκδόσεις ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Αναμένουμε από τους συναδέλφους ότι θα επιδείξουν ενδιαφέρον και θα ενισχύσουν την Οργάνωση στις προσπάθειές της για διάθεση των εντύπων που αυτή εκδίδει κατά περιόδους.

Διαβάστε περισσότερα
29. Μουσείο ΠΟΕΔ – Επισκέψεις στη Βάσα Κοιλανίου (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Προτρέπονται οι συνάδελφοι να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βάσα Κολανίου και στο Μουσείο ΠΟΕΔ.
Περισσότερες πληροφορίες τόσο για το Μουσείο ΠΟΕΔ όσο και για την κοινότητα Βάσας Κοιλανίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα
31. ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η συμπλήρωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει από ΟΛΟΥΣ τους συνάδελφους, ώστε να καταστεί δυνατό να ενημερωθεί έγκαιρα κι από πρώτο χέρι ο κατάλογος προσωπικού των σχολείων και το σχετικό μητρώο δασκάλων που τηρεί η Οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα
Κάρτα Paso (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Διαβάστε περισσότερα
Page 100 of 100First   Previous   91  92  93  94  95  96  97  98  99  [100]  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •