Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ: Αναπληρώσεις συναδέλφων που απουσιάζουν (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)
Περιήλθε στην αντίληψή μας ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν αποστέλλεται έγκαιρα αντικαταστάτης για αναπλήρωση συναδέλφου που απουσιάζει για διάστημα μεγαλύτερο από τις τρεις εργάσιμες ημέρες, που αποτελεί τη συμφωνημένη πρακτική.Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων να ενημερώνουν, γραπτά, την ΠΟΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα
Η Κλαδική Ειδικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ Πάφου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο. (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Θέματα σεμιναρίου :
    Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Π.Ο.Ε.Δ Πάφου για συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά θέματα
    Δειγματικό μάθημα με απλοποίηση κειμένου και παρουσίαση Ατομικού Προγράμματος Εκπαίδευσης
    Δειγματικό μάθημα  για άρθρωση και αποκατάσταση φωνημάτων
Διαβάστε περισσότερα
Καλλιτεχνική Εκδήλωση για τον Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Θεάτρου με τη συμμετοχή της ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)
Η Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου γιορτάζεται από την παγκόσμια θεατρική κοινότητα στις 27 Μαρτίου από το 1962 όταν καθιερώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου.
Διαβάστε περισσότερα
Πρόσκληση για νέα μέλη από τον Θεατρικό Όμιλο «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟ» ΠΟΕΔ Λεμεσού. (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους: για όσους θέλουν να παίξουν θέατρο, να γράψουν μουσική, όσους ενδιαφέρονται για τεχνική υποστήριξη, για εμπλοκή στην κατασκευή σκηνικών και κουστουμιών κ.α.
Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ: Έλεγχος συμπερίληψης στον εκλογικο κατάλογο της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)
Μέλη που για οποιοδήποτε λόγο παραλείφθηκαν από τον Κατάλογο μπορούν να υποβάλουν ένσταση στη Γραμματεία της Οργάνωσης, μέσω της οικείας Επαρχιακής Επιτροπής, ως  τις 26 του Μάρτη, 2014, στις 12 το μεσημέρι, το αργότερο. Ένσταση μπορεί να υποβληθεί και για αντικανονική συμπερίληψη ή μη συμπερίληψη άλλου μέλους στον Κατάλογο. Μέλη που ενδιαφέρονται να μετεγγραφούν, με βάση τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού, από ένα Επαρχιακό Γραφείο, ή Εκλογικό Κέντρο, σε άλλο, μπορούν επίσης να υποβάλουν σχετική αίτηση μέσα στην ίδια πιο πάνω προθεσμία.
Διαβάστε περισσότερα
Χαιρετισμός Προέδρου ΠΟΕΔ στη Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Σχολής Γονέων. Πολιτεία, Εκπαιδευτικές Οργανώσεις-εκπαιδευτικοί και γονείς βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014) (ΑΡΘΡΑ)
Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με απαλό χορτάρι, αλλά ορεινός, στρωμένος με πέτρες και εμπόδια ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διάγουμε. Συνεπώς, η συνεργασία, η αλληλοστήριξη και η συνεννόηση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς είναι αδήριτη και εκ των ων ουκ άνευ, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κορυφή και να ατενίσουμε περισσότερο ήλιο.
Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση-Αφιέρωμα στις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955 από Π.Ο.Ε.Δ., Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. και Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)
Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις Π.Ο.Ε.Δ., Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. και Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. Λεμεσού σάς προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση-αφιέρωμα στις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, στις 7:30 μ.μ., στο ΚΑ' Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Κοντοβάθεια).Διαβάστε περισσότερα
Αξιοπρέπεια και εκπαιδευτικός. Στον εκπαιδευτικό της Κύπρου κανένας δεν χαρίστηκε. Πάμπος Παπαδόπουλος (Γ.Ο. ΠΟΕΔ) (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014) (ΑΡΘΡΑ)
Η Δημόσια Εκπαίδευση θα πρέπει να παραμείνει το πρότυπο σχολείο, το αποκούμπι και η ελπίδα της κοινωνίας. Ο εκπαιδευτικός της Κύπρου διατήρησε και θα διατηρήσει την αξιοπρέπειά του. Δεν θα ανεχτεί την αμφισβήτηση και την αλλαγή των θεσμών με τέτοιο τρόπο που διαδικασίες να γίνουν διαβλητές και να επιδέχονται παρεμβατισμό.
Διαβάστε περισσότερα
Συγχαρητήρια Επιστολή ΠΟΕΔ προς το νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Προσβλέποντας ότι τα σοβαρά θέματα της Δημόσιας Δημοτικής Εκπαίδευσης και των λειτουργών της θα τυγχάνουν πάντοτε της δέουσας μέριμνας και του πρέποντος χειρισμού από μέρους σας, δηλώνουμε πως η Οργάνωσή μας είναι πάντοτε έτοιμη και πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί σας για μια αναβαθμισμένη Παιδεία, που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε μια πιο δίκαιη κοινωνία, σε έξοδο από την κρίση αξιών που αντιμετωπίζουμε, σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 27 Μαρτίου 2014. 6ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)
«Προς τη νέα γενιά ενεργών πολιτών: Από την προσωπική στη συλλογική ευθύνη στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης»
Πέμπτη 27 Μαρτίου  2014, 17:00 -20:00
Πολιτιστικό κέντρο, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Λευκωσία
Διαβάστε περισσότερα
Page 100 of 100First   Previous   91  92  93  94  95  96  97  98  99  [100]  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •