Τελευταίες Ειδήσεις
Βαθιά θλίψη και οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ),  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν δεκάδες συνάνθρωποί μας. Ακόμη μεγαλύτερη θλίψη προκαλεί το γεγονός πως τα θύματα ήταν κυρίως νεαρά παιδιά και φοιτητές.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Συγχαρητήρια Ανακοίνωση με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου, ως νέας Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, εκφράζουμε, εκ μέρους της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και του συνόλου των μελών της, θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Διαβάστε περισσότερα
Υποτροφίες στα μέλη της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα παραχωρήσει μια (1) υποτροφία 50% επί των διδάκτρων για όλα τα έτη σπουδών στα μέλη της ΠΟΕΔ που θα γίνουν αποδεκτά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στα ακόλουθα Διδακτορικά Προγράμματα: Επιστήμες της Αγωγής, Ψυχολογία, Μουσική

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπρια Συνέλευση μελών ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, συγκαλούνται Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις για να διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης. Σκοπός, η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά θέματα. Αναλυτική περιγραφή των θεμάτων, θα αναρτηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα
«Πλαίσιο Δράσεων για την ελκυστικότητα του Eπαγγέλματος του Eκπαιδευτικού» - (Towards a Framework of Action on the Attractiveness of the Teaching Profession) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Τελική Συνδιάσκεψη του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Έργου, που πραγματοποίησαν από κοινού η ETUCE και η EFEE στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Τομεακού Κοινωνικού Διαλόγου για την Εκπαίδευση (ESSDE), Βαρσοβία 30-31/1/2023, με θέμα: «Πλαίσιο Δράσεων για την ελκυστικότητα του Eπαγγέλματος του Eκπαιδευτικού» - (Towards a Framework of Action on the Attractiveness of the Teaching Profession).

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!"  (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Το Ε.Γ.  Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού διοργανώνουν  Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!" 
 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: 1ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λεμεσού ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Παγκύπριου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής με θέμα: «Καλές πρακτικές στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Συμμετοχή στο φιλανθρωπικό δείπνο του Ιδρύματος Υποτροφιών Ανώτατων Σπουδών Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, στηρίζει το ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: κρατήσεις για την περίοδο μέχρι αρχές Ιουλίου 2023 (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ανακοίνωση ΠΟΕΔ για τα εξοχικά στις Πλάτρες: Κρατήσεις για την περίοδο μέχρι αρχές Ιουλίου (συμπεριλαμβανομένων των διακοπων του Πάσχα)

www.poedresidences.com  

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή ΠΟΕΔ Λεμεσού στον Μαραθώνιο Λεμεσού: δρομείς και εθελοντές (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Λεμεσού, με ομάδα, στον εταιρικο δρόμο 5ΚΜ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 στις 9:00 π.μ. Κοπιάστε να τρέξουμε παρέα! Παράλληλα, θα υπάρχουν και εθελοντές ΠΟΕΔ Λεμεσού για στελέχωση των σταθμών ανεφοδιασμού κατά τη διάρκεια του Μαραθώνιου. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 2 of 100First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •