Τελευταίες Ειδήσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΕΔ (κρατήσεις μέχρι 11/7/2021) (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει στα μέλη της ότι δέχεται κρατήσεις για τις εξοχικές κατοικίες της Οργάνωσής μας στις Πλάτρες, αλλά και σε αριθμό δωματίων στα εξοχικά διαμερίσματα της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο για την περίοδο μέχρι 11/7/2021.

Διαβάστε περισσότερα
Οι εκπαιδευτικές Οργανώσεις στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στο καθεστώς αγοράς υπηρεσιών (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Οι εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ συνεχίζουν να στηρίζουν τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στα Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα υπό το απαράδεκτο καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών. Ως εκ τούτου καλούν τα μέλη τους να στηρίξουν τον δίκαιο αυτό αγώνα και να συμμετέχουν στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας

Διαβάστε περισσότερα
Ανάγκη Τεχνολογικής Αναβάθμισης όλων των σχολείων και σχέδιο επιχορήγησης αγοράς Η.Υ. σε Εκπαιδευτικούς Δημόσιων Σχολείων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Ανακοίνωση ΠΟΕΔ σχετικά με την απόφαση του ΥΠΠΑΝ για εφαρμογή σχεδίου επιχορήγησης για αγορά Φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, σε 2500 Εκπαιδευτικούς Δημόσιων Σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα
Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς: Η Διαχείριση των Κρίσεων στη Σχολική Κοινότητα (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με πολύ χαρά εγκαινιάζουμε την Τeacher Academy με την διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου με θέμα “Η διαχείριση των κρίσεων στη σχολική κοινότητα” το  οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ). Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ Ανδρέας Ζεργιώτης, Ειδικός Παιδαγωγός - Σχολικός Ψυχολόγος, M.Sc., Ph.D. τ. Σχολικός Σύμβουλος Υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ για απεργιακή κινητοποίηση αδιόριστων εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε σχέση με την απεργιακή κινητοποίηση των αδιόριστων εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Προαιρετικά Ολοήμερα και αρχίζει από αύριο, διευκρινίζουμε ότι η ΠΟΕΔ προτρέπει τα μέλη της που εργάζονται και στα ΠΟΣ ως αυτοεργοδοτούμενοι, σε ένδειξη συμπαράστασης, να μην εργαστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της απεργίας. Ταυτόχρονα καλεί την Επίσημη Πλευρά να προχωρήσει στην άμεση επίλυση των πιο πάνω θεμάτων και την αναβάθμιση του θεσμού, το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα
Eπαναλειτουργία των εξοχικών κατοικιών ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Επαναλειτουργούν τα εξοχικά μας στις Πλάτρες, κρατήσεις μελών μέσω της ιστοσελίδας μας για την περίοδο 10/5/21 - 17/6/2021

Διαβάστε περισσότερα
Επ’ αόριστον απεργία στα Απογευματινά και Βραδινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΥΠΠΑΝ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε επ΄αόριστον απεργία κατέρχονται από την Τρίτη 11/5/2021 όλοι οι εκπαιδευτικοί των Απογευματινών και Βραδινών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΑΝ (Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, Μουσικά Σχολεία, Προπαρασκευαστική Μαθητεία, Βραδινά Τεχνικών Σχολών, κλπ) μετά από την εξάντληση του χρονικού περιθωρίου που δόθηκε για να τοποθετηθεί η κυβέρνηση στα όσα έχουν συζητηθεί μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για την κατάργηση του καθεστώτος απασχόλησης της αγοράς υπηρεσιών στα απογευματινά και βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΥΠΠΑΝ και την επαναφορά σε μισθωτή απασχόληση.

Διαβάστε περισσότερα
Επιτακτική παραμένει η ανάγκη για λήψη ουσιαστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας στα σχολεία (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εν όψει της ολοκλήρωσης της φετινής σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς που ταλαιπώρησε όχι μόνο την κοινωνία αλλά και τα σχολεία μας, σημειώνει ότι παραμένει επιτακτική η ανάγκη για λήψη ουσιαστικών μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα ΠΟΕΔ με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς: χρέος μας η προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 1 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠΟΕΔ απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλους τους εργαζομένους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στις συνδικαλιστικές αρχές και αξίες

Διαβάστε περισσότερα
Ύστατος χαιρετισμός στον Βάσο Λυσσαρίδη (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του πολιτικού, πρώην προέδρου της Βουλής, Ιατρού, Λογοτέχνη και αγωνιστή Βάσου Λυσσαρίδη. Ο εκπαιδευτικός κόσμος αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο του εκλιπόντος, εκφράζει την εκτίμηση για την προσφορά του Βάσου Λυσσαρίδη στη Δημοκρατία και στην πατρίδα γενικότερα. Η ζωή του ήταν μια διαρκής προσφορά και ένας διαρκής αγώνας για την Κύπρο και την ελευθερία του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα
Page 2 of 100First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •