Τελευταίες Ειδήσεις
Οδηγίες ΔΣ ΠΟΕΔ σε σχέση με την εγκύκλιο του ΥΠΑΝ για τα ΑΠΕ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σχετικά με την εγκύκλιο του ΥΠΑΝ ημερομηνίας 14.3.23, με θέμα την «Παροχή αντιγράφων Ατομικών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης (Α.Π.Ε.) στους γονείς/κηδεμόνες παιδιών με ειδικές ανάγκες», η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της για τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες και καθήκοντα για τον Υπεύθυνο Προώθησης της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ στο σχολείο (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, Με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας των σχολείων, σας διαβιβάζουμε πρώτιστα  τις πιο θερμές ευχές μας για καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά 2023-2024. Η Γραμματεία της ΠΟΕΔ σας ευχαριστεί που έχετε αναλάβει την Υπευθυνότητα για την Παιδική Χαρά, μια θέση η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του περιοδικού, στην υλοποίηση των παραγγελιών και στον έλεγχο της διανομής του στο σχολείο σας.

Διαβάστε περισσότερα
Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2023-2024 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το περιοδικό της ΠΟΕΔ, Παιδική Χαρά, θα είναι και φέτος στα σχολεία μας, ένα περιοδικό με περισσότερα από 60 χρόνια ζωής, απόδειξη της διαχρονικής αξίας του περιοδικού και της  συμβολής του στην ποιοτική ψυχαγωγία γενεών και γενεών.

Διαβάστε περισσότερα
Πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ: Επιστροφή μετρητών! (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, πως από τις 21/9 θα ξεκινήσει η  επιστροφή μετρητών σε καύσιμα ή/και άλλα προϊόντα της επιλογής σας, από όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ παγκύπρια, μέσω της εφαρμογής EKO Smile, στα μέλη της ΠΟΕΔ που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα επιβράβευσης.

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΠΟΕΔ προς διευθυντές/τριες, διευθύνοντες/ουσες (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με τη συμπλήρωση του σχεδίου δράσης σε έκτακτη ανάγκη: 1. Οι διευθύνσεις των σχολείων μπορούν να προχωρήσουν στη συμπλήρωση μόνο του εντύπου που αφορά στην πολιτική άμυνα, όπως γίνεται κάθε χρόνο. 2. Σε σχέση με το υπόλοιπο μέρους του εντύπου, το οποίο αναφέρεται σε θέματα τεχνικής φύσης, η ΠΟΕΔ έχει ενημερώσει την Αρμόδια Αρχή, πως οι διευθύνσεις των σχολείων δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται για τη συμπλήρωσή του, ούτε και επαρκή διοικητικό χρόνο. Η ΠΟΕΔ συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με το ΥΠΑΝ, για επίλυση του ζητήματος.

Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση Λογοπαθολόγων, μελών ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ πληροφορεί τα μέλη της, λογοπαθολόγους, που επηρεάζονται από τη νομοθεσία για το μητρώο εγγραφής λογοπαθολόγων και τα όσα ζητούνται για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, να μην προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, στο παρόν στάδιο, πέραν των όσων προβλέπονται από τα σχέδια υπηρεσίας τους. Η ΠΟΕΔ ειναι σε επικοινωνία με το ΥΠΑΝ και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για επίλυση του ζητήματος.

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα της ΠΟΕΔ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι, Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2023 – 2024, η ΠΟΕΔ σας απευθύνει εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και σας εύχεται καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα
Έναρξη συνεργασίας ΠΟΕΔ με την sKash (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Κοινός στόχος της ΠΟΕΔ και της sKash είναι η προώθηση της κάρτας με τη μεγαλύτερη επιβράβευση στην Κύπρο προς όφελος των μελών της ΠΟΕΔ και των οικογενειών τους. Για όλους τους εκπαιδευτικούς, η ΠΟΕΔ και η sKash προγραμματίζουν εκπλήξεις και ειδικές εκπτώσεις! Με δώρο καλωσορίσματος €40 με την παραγγελία της κάρτας! 

Διαβάστε περισσότερα
Παραχώρηση Υποτροφιών για μέλη Π.Ο.Ε.Δ., από το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol - UoL) (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol - UoL), το οποίο αποτελεί τη μετεξέλιξη του CIIM (Cyprus International Institute of Management) σε Πανεπιστήμιο, εγκαινίασε φέτος τη λειτουργία του, προσβλέποντας να καταστεί φάρος στην ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία.

Διαβάστε περισσότερα
Θέμα: Εκπαιδευτικές Πολιτικές που θα εφαρμοστούν από την επόμενη σχολική χρονιά (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της επιστολής σας ημερομηνίας 25 Ιουλίου 2023, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα ακόλουθα: 1. Αρχικά εκφράζουμε την ικανοποίησή μας όσον αφορά στις νέες εκπαιδευτικές πολιτικές που το ΥΠΑΝ με απόφασή του θα εφαρμόσει από την επόμενη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα
Page 2 of 100First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •