Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Κερύνειας: «ΓΝΩΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΔΙΕΚΔΙΚΩ» * Η  Διδασκαλία της  Σύγχρονης  Ιστορίας της Κύπρου στο Δημοτικό Σχολείο (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ)

Η Π.Ο.Ε.Δ. ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, η Επιτροπή Εκπαιδευτικών Θεμάτων και η Κλαδική Διευθυντών Επ.Κερύνειας σας προσκαλούν στο εκπαιδευτικό συνέδριο: «ΓΝΩΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΔΙΕΚΔΙΚΩ» * Η  Διδασκαλία της  Σύγχρονης  Ιστορίας της Κύπρου στο Δημοτικό Σχολείο

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ σε σχέση με την έλλειψη αντικαταστατών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλων εκπαιδευτικών πολιτικών (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε πρόσφατη συνεδρία του, αξιολόγησε την κατάσταση σε σχέση με την υποστελέχωση που παρατηρείται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία προκύπτει από την έλλειψη αντικαταστατών στις σχολικές μονάδες, κάτι που δυσχεραίνει σοβαρά την εύρυθμη λειτουργία τους. Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά, τα σχολεία μας παραμένουν χωρίς ουσιαστική στήριξη στο θέμα αυτό. Υπενθυμίζουμε τη σοβαρότητα του θέματος, που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί τα σχολεία μας. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες που έχουν γίνει σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετές και δεν επιλύουν το πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας: Στον γάμο του Καραγκιόζη (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Τα Επαρχιακά Γραφεία ΠΟΕΔ Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική παράσταση "Στον γάμο του Καραγκιόζη".  Για πρώτη φορά οι χορευτικές ομάδες των επαρχιών μας, ενώνουν την αγάπη τους για την παράδοση και παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και από την Κύπρο μας. Το ταξίδι από περιοχή σε περιοχή γίνεται με θέατρο σκιών από την ομάδα "Σκιολόγοι". Συνοδεύει το πενταμελές μουσικό σχήμα "Νομάδες".

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Φυσική Αγωγή- Κινητικές Δεξιότητες στο Νηπιαγωγείο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών Λάρνακας και η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας , συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο « Φυσική Αγωγή- Κινητικές Δεξιότητες στο Νηπιαγωγείο». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου και ώρα 4:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου.
Εισηγήτρια θα είναι η νηπιαγωγός με ειδίκευση στη φυσική αγωγή, Νίκη Χατζηγαβριήλ Σιεκκέρη.

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης «Ευ ζην εκπαιδευτικών: Από τη θεωρία στην πράξη» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, το ερευνητικό κέντρο CARDET και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, διοργανώνουν το Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Ευ ζην εκπαιδευτικών: Από τη θεωρία στην πράξη». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στο οίκημα της ΠΟΕΔ (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, 2112, Πλατύ Αγλαντζιάς), από τις 8:15 μέχρι τις 13:00.  

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: 4ο φιλανθρωπικό τουρνουά (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, διοργανώνει το  4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 7 (SEVEN-A-SIDE), την Κυριακή 7 Απριλίου, η ώρα 10:30 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή της  ΠΟΕΔ Λεμεσού  προσφέρει στα μέλη της και τις οικογένειές τους ακόμα μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία. Ένα αλλιώτικο ανοιξιάτικο πρωινό , στις 7 Απριλίου 2024, στο  χωριό Βουνί.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΜΑ! (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Κλαδική Επιτροπή Ειδικής Εκπαίδευσης σας προσκαλεί σε Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με επίκεντρο όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την Ειδική Εκπαίδευση στο Δημόσιο Σχολείο, στο παρόν και στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα
Global College: Παραχώρηση υποτροφιών (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Διεύθυνση της Σχολής "Global College" (Λευκωσία) προκηρύσσει τη χορήγηση αριθμού υποτροφιών σε πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή/και πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για φοίτηση στο Αξιολογημένο-Πιστοποιημένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών επιπέδου (Μάστερ), με την επωνυμία «Μεταπτυχιακό στις Δημιουργικές Τέχνες & Εμψύχωση (1.5 ΑκαδημαϊκάΈτη, 90 ECTS, Μάστερ)»

Διαβάστε περισσότερα
Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία" (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΣΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Μουσείο Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, στη Βάσα Κοιλανίου στην Κύπρο συνδιοργανώνει το "Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία".

Διαβάστε περισσότερα
Page 2 of 100First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •