Τελευταίες Ειδήσεις
Μήνυμα ΠΟΕΔ με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλες τις εργαζόμενες και όλους τους εργαζόμενους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στα εργασιακά δικαιώματα.

Διαβάστε περισσότερα
Διακοπές – καλοκαίρι 2024: κρατήσεις μελών ΠΟΕΔ σε Πλάτρες και Πάφο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι, το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Οργάνωσης για κρατήσεις των μελών στις Πλάτρες και Πάφο (καλοκαίρι 2024), θα ανοίξει την Τετάρτη 8 Μάϊου 2024, ώρα 11:00πμ. 

Διαβάστε περισσότερα
Πασχαλινές ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε λίγες μέρες θα ζήσουμε ξανά τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους, του πόνου και της ταπείνωσης, αναμένοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης. Το Άγιο Πάσχα είναι για όλους μας η ελπίδα που μένει ζωντανός οδηγός μας και αντανακλά τη δύναμη και τη θέληση που έχει ο άνθρωπος για να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο. Η γιορτή της Ζωής, η δύναμη της Αγάπης, το αναστάσιμο ανέσπερο Φως που συντρίβει το σκοτάδι του φόβου.

Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση Μελών ΠΟΕΔ σε σχέση με τα Απορρέοντα Συνάντησης Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας με ΠΟΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2024 (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Οργάνωσή μας έχοντας ως στόχο το καλός νοούμενο συμφέρον του κλάδου και την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου, έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε σειρά ενεργειών, με στόχο την προώθηση των θέσεων και των αιτημάτων της. Κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τα μέλη μας, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και σε συνέχεια της τελευταίας συνάντησης που είχαμε με την Υπουργό:

Διαβάστε περισσότερα
Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ 2024 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ καλεί τους Γενικούς Αντιπροσώπους της στην Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 του Μάη 2024, στα Κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσης, Λεωφ. Κυρηνείας 184, 2112 Αγλαντζιά.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά των εκπαιδευτικών  μελών ΠΟΕΔ  "ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΑΙΖΩ ΒΙΒΛΙΑ"  (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Τι είναι στα χέρια μας ένα βιβλίο; Άραγε είναι ένας από τους καλύτερους φίλους των παιδιών; Ποια τα οφέλη της φιλαναγνωσίας και πόσο τα βιβλία εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιών παρέχοντας γνώσεις και συμβάλλοντας παράλληλα στην ομαλή ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη; Μπορούν ακόμη τα βιβλία να βοηθήσουν να αλλάξουμε τον κόσμο και να εξυψώσουν τον Πολιτισμό μας;

Διαβάστε περισσότερα
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της σε Τακτικές Επαρχιακές Συνελεύσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά Επαρχιακό Γραφείο, στις ακόλουθες ημερομηνίες και χώρους

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ 2024 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Πληροφορούνται οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ότι οι φετινές Εκλογικές Γενικές Συνελεύσεις Δασκάλων (ΕΚΛΟΓΕΣ 2024) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 30 του Μάη, 2024, στις 7.30 το πρωί, στα ακόλουθα κατά Επαρχιακό Γραφείο Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα
Θέση ΠΟΕΔ σε σχέση με τα Απορρέοντα Συνάντησης Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας με ΠΟΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2024 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

ναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ που έγινε στις 4 Απριλίου, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ σε σχέση με τα περιστατικά βανδαλισμού σε δημόσια σχολεία (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά της σε σχέση με τα περιστατικά βανδαλισμού που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Ως Οργάνωση έχουμε πολλάκις θέσει την ανάγκη σωστής και ολιστικής διαχείρισης θεμάτων που αφορούν παραβατική συμπεριφορά, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο διαχείρισης.

Διαβάστε περισσότερα
Page 2 of 100First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •