Τελευταίες Ειδήσεις
Ενημέρωση ΠΟΕΔ για τα Προαιρετικά και Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία και τον τρόπο λειτουργείας τους το 2024-2025 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια των συναντήσεων που είχαμε μαζί σας κατά τη διάρκεια των οποίων η ΠΟΕΔ κατέθεσε και γραπτώς τις θέσεις της, ζητούμε όπως έχουμε το συντομότερο δυνατό ενημέρωση για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα Προαιρετικά και τα Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία την επόμενη σχολική χρονιά τόσο σε εκπαιδευτικό επίπεδο όσο και σε εργασιακό.

Διαβάστε περισσότερα
Σύναψη Συμφωνίας μεταξύ ΥΠΑΝ και ΠΟΕΔ αναφορικά με το τριετές πλάνο παραχώρησης Μόνιμων Οργανικών Θέσεων (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια τόσο σχετικής επιστολής σας όσο και δημόσιων δηλώσεών σας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Απόφαση ΠΟΕΔ αναφορικά με την προκήρυξη ανοιχτού καλλιτεχνικού διαγωνισμού για τη φιλοτέχνηση μνημείου αφιερωμένου στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού, στον ήρωα δάσκαλο και στην ηρωίδα δασκάλα (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε πρόσφατη συνεδρία του, αξιολόγησε τις προσφορές που υποβλήθηκαν σε σχέση με τη φιλοτέχνηση του Μνημείου για τον Ήρωα Εκπαιδευτικό, σε συνέχεια της αντίστοιχης προκήρυξης. 

Διαβάστε περισσότερα
Συνεχίζεται η συνεργασία της ΠΟΕΔ με την Altius Insurance Ltd (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ALTIUS INSURANCE LTD συνεχίζει τη συνεργασία της με την Π.Ο.Ε.Δ. για 18η φορά, προσφέροντας προνομιακές τιμές σε ασφαλιστικά σχέδια υγείας σε όλα τα μέλη της οργάνωσης. Ενισχύοντας την πολυετή συνεργασία, η ALTIUS INSURANCE LTD παρέχει επιπλέον μειωμένα ασφάλιστρα και σε ασφάλειες γενικών κλάδων, καλύπτοντας περιουσία και οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Κερύνειας: «ΓΝΩΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΔΙΕΚΔΙΚΩ» * Η  Διδασκαλία της  Σύγχρονης  Ιστορίας της Κύπρου στο Δημοτικό Σχολείο (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ)

Η Π.Ο.Ε.Δ. ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, η Επιτροπή Εκπαιδευτικών Θεμάτων και η Κλαδική Διευθυντών Επ.Κερύνειας σας προσκαλούν στο εκπαιδευτικό συνέδριο: «ΓΝΩΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΔΙΕΚΔΙΚΩ» * Η  Διδασκαλία της  Σύγχρονης  Ιστορίας της Κύπρου στο Δημοτικό Σχολείο

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ σε σχέση με την έλλειψη αντικαταστατών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλων εκπαιδευτικών πολιτικών (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε πρόσφατη συνεδρία του, αξιολόγησε την κατάσταση σε σχέση με την υποστελέχωση που παρατηρείται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία προκύπτει από την έλλειψη αντικαταστατών στις σχολικές μονάδες, κάτι που δυσχεραίνει σοβαρά την εύρυθμη λειτουργία τους. Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά, τα σχολεία μας παραμένουν χωρίς ουσιαστική στήριξη στο θέμα αυτό. Υπενθυμίζουμε τη σοβαρότητα του θέματος, που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί τα σχολεία μας. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες που έχουν γίνει σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετές και δεν επιλύουν το πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας: Στον γάμο του Καραγκιόζη (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Τα Επαρχιακά Γραφεία ΠΟΕΔ Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική παράσταση "Στον γάμο του Καραγκιόζη".  Για πρώτη φορά οι χορευτικές ομάδες των επαρχιών μας, ενώνουν την αγάπη τους για την παράδοση και παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και από την Κύπρο μας. Το ταξίδι από περιοχή σε περιοχή γίνεται με θέατρο σκιών από την ομάδα "Σκιολόγοι". Συνοδεύει το πενταμελές μουσικό σχήμα "Νομάδες".

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Φυσική Αγωγή- Κινητικές Δεξιότητες στο Νηπιαγωγείο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών Λάρνακας και η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας , συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο « Φυσική Αγωγή- Κινητικές Δεξιότητες στο Νηπιαγωγείο». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου και ώρα 4:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου.
Εισηγήτρια θα είναι η νηπιαγωγός με ειδίκευση στη φυσική αγωγή, Νίκη Χατζηγαβριήλ Σιεκκέρη.

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης «Ευ ζην εκπαιδευτικών: Από τη θεωρία στην πράξη» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, το ερευνητικό κέντρο CARDET και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, διοργανώνουν το Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Ευ ζην εκπαιδευτικών: Από τη θεωρία στην πράξη». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στο οίκημα της ΠΟΕΔ (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, 2112, Πλατύ Αγλαντζιάς), από τις 8:15 μέχρι τις 13:00.  

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: 4ο φιλανθρωπικό τουρνουά (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, διοργανώνει το  4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 7 (SEVEN-A-SIDE), την Κυριακή 7 Απριλίου, η ώρα 10:30 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
Page 3 of 100First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •