Τελευταίες Ειδήσεις
Οι 3 τυχεροί για δωρεάν καύσιμα αξίας €20, για τον μήνα Μάρτιο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  ανακοινώνει του τρεις (3) τυχερούς για τον μήνα Μάρτιο, οι οποίοι κερδίζουν καύσιμα αξίας €20 έκαστος. Το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι των νικητών στην εφαρμογή EKO Smile.  

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με συνεχείς συναντήσεις εντείνεται ο διάλογος μεταξύ των Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ, με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, με σκοπό, την κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, τόσο προς όφελος των εργαζομένων, όσο και της εκπαίδευσης στα προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: Εκπαιδευτική Ενημερωτική Έκδοση ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΔΕΛΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)

Επανακυκλοφορεί ο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ», το εκφραστικό όργανο της ΠΟΕΔ! Μετά από 15 χρόνια, η ΠΟΕΔ επανακυκλοφορεί, σε ηλεκτρονική μορφή, την έκδοση του εκφραστικού της οργάνου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ». Στις σελίδες της ηλεκτρονικής έκδοσης, μπορείτε να βρείτε ποικιλία θεμάτων που ενδιαφέρουν όλους και όλες! Μια έκδοση για τα μέλη της ΠΟΕΔ που αναδεικνύουν την τεράστια προσπάθεια που επιτελείται για μια ΠΟΕΔ ακόμη πιο ισχυρή και δυνατή. 

Διαβάστε περισσότερα
Αποφάσεις ΔΣ ΠΟΕΔ όσον αφορά των «Περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Κανονισμών 2022» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια των συναντήσεών σας με τη Γραμματεία ΠΟΕΔ ημερομηνίας 17 και 27 Μαρτίου και των αποφάσεων του ΔΣ ΠΟΕΔ που συνεδρίασε στις 30 Μαρτίου 2023, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Εφαρμογή νομοθεσίας για νέο συνταξιοδοτικό (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σημειώνουμε ότι εδώ και μερικούς μήνες, έχει ψηφιστεί η νομοθεσία για ένταξη όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων στο νέο συνταξιοδοτικό κυβερνητικό σχέδιο. Σε αυτό εντάχθηκαν και άτομα που έχουν μονιμοποιηθεί μετά την 1/11/2011 ή έχουν γίνει αορίστου χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα
Πασχαλινές ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Τις μέρες αυτές ζούμε ξανά με σεβασμό και κατάνυξη τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους, του πόνου και της ταπείνωσης. Ταυτόχρονα αναμένουμε το Χαρμόσυνο και Ελπιδοφόρο Μήνυμα της Ανάστασης. Το μήνυμα της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή, που μέσα από τις δυσκολίες ανασταίνεται. Αυτή την μεγάλη αλήθεια ας κρατήσουμε ως πολύτιμη παρακαταθήκη στην καθημερινή ζωή μας. Όσες δυσκολίες και αντιξοότητες κι αν υπάρξουν πάντα στο τέρμα θα υπάρχει το Φως της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας.

Διαβάστε περισσότερα
Παρουσίαση επετειακού γραμματοσήμου 70 χρόνων ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 4 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Παρουσιάστηκε σήμερα στο οίκημα της ΠΟΕΔ, η επετειακή έκδοση των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, η οποία είναι αφιερωμένη και στην 70στη επέτειο της ίδρυσης της ΠΟΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΔΣ ΠΟΕΔ σε σχέση με την εγκύκλιο του ΥΠΑΝ για τα ΑΠΕ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σχετικά με την εγκύκλιο του ΥΠΑΝ ημερομηνίας 14.3.23, με θέμα την «Παροχή αντιγράφων Ατομικών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης (Α.Π.Ε.) στους γονείς/κηδεμόνες παιδιών με ειδικές ανάγκες», το ΔΣ ΠΟΕΔ ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Στις 5 Απριλίου η ΠΟΕΔ διοργανώνει εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή της. 

"Το συναπάντημα του χθες, με το σήμερα, ατενίζοντας το αύριο". 

70 χρόνια ιστορίας, αγώνων, προσφοράς! 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Πεζοπορία Εις τα Τεισιά της Μαδαρής (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. Αμμοχώστου διοργανώνει πεζοπορία στο κυκλικό μονοπάτι «Τεισιά της Μαδαρής» μήκους 3,5 χλμ. την Τετάρτη (Διακαινησίμου) 19/4/23 στις 11π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
Page 3 of 100First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •