Τελευταίες Ειδήσεις
Η ΠΟΕΔ στο πλευρό της ΔΟΕ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Εκ μέρους της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Διδασκάλων, εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς, μέλη της ΔΟΕ.

Διαβάστε περισσότερα
Σύσταση Επιτροπών και Ομάδων Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Ε.Γ. ΠΟΕΔ Λάρνακας, σας προσκαλεί σε συνάντηση για τη σύσταση των Επιτροπών και Ομάδων Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ Λάρνακας. Επισυνάπτεται η πρόσκληση.

Διαβάστε περισσότερα
5o Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Πραγματοποιείται για 5η χρονιά το σεμινάριο Παραδοσιακού χορού από την ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Για φέτος το θέμα είναι "Ο Κυπριακός Παραδοσιακός Χορός". Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα εργασιών περιέχονται στην αφίσα και στο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα
5η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού 2021: Οι εκπαιδευτικοί στο επίκεντρο της ανάκαμψης (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κρατήσουν στις τάξεις τους ενός λεπτού σιγή στις 12μμ της 5ης Οκτωβρίου 2021 και να υπενθυμίσουμε στα παιδιά τις συνέπειες της πανδημίας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα
Αιμοδοσία ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Δίνω αίμα… Δίνω Ζωή… (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εκπαιδευτικού, το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, διοργανώνει αιμοδοσία εις μνήμην όλων των συναδέλφων εκπαιδευτικών που δεν είναι πια μαζί μας. 

 

Η αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα, 4/10/2021, 16:00-18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητριού στο Παραλίμνι.

Διαβάστε περισσότερα
Ανακαίνιση εξοχικών ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ανακαίνιση των εξοχικών έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται. Σταδιακά, όλες οι εξοχικές κατοικίες μας στις Πλάτρες θα ανακαινιστούν εσωτερικά και εξωτερικά. Οι κρατήσεις για την περίοδο μέχρι 22/12/2021 συνεχίζονται κανονικά. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις ηλεκτρονικά στο www.poedresidences.com ή τηλεφωνικά στο 22398800.

Διαβάστε περισσότερα
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Πρόληψη της Παθολογικής Ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια - Εργαλεία για Εκπαιδευτικούς και Γονείς (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: Πρόληψη της Παθολογικής Ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια - Εργαλεία για Εκπαιδευτικούς και Γονείς

Διαβάστε περισσότερα
Διακοινοτική Παιδική Χορωδία: Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας (ΟΙΔΕ), το Σπίτι της Συνεργασίας (H4C), η Συντεχνία Τουρκοκυπρίων Δάσκαλων (KTOS) και η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) ανακοινώνουν τη συνέχιση της Διακοινοτικής Παιδικής Χορωδίας (ΔΠΧ) για το σχολικό έτος 2021-2022 πιστεύοντας στην ανάγκη για κατάλληλα σχεδιασμένες πρωτοβουλίες από οργανισμούς και ομάδες, αλλά και πολίτες, με στόχο την προώθηση μιας Κουλτούρας Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα
Άμεση ανάγκη για ενίσχυση των σχολικών μονάδων με επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και για επαρκέστερη στελέχωση (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σημειώνει για άλλη μια φορά ότι παραμένει επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης των σχολικών μονάδων με επιπλέον μέτρα, έτσι ώστε τα σχολεία να παραμείνουν ανοικτά με φυσική παρουσία παιδιών και εκπαιδευτικών, πάντα σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας.

Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση για τις Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, οι Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις της ΠΟΕΔ, σύμφωνα με το καταστατικό της Οργάνωσης, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα
Page 3 of 100First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •