Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ: Καταστατικές Συνελεύσεις στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2022 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε χθεσινή του συνεδρία, επικύρωσε το ψήφισμα που αφορά την Παγκύπρια Καταστατική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 13,14 και 15  Δεκεμβρίου 2022.  Με τις προτεινόμενες αλλαγές το ΔΣ ΠΟΕΔ στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του καταστατικού της Οργάνωσης και στην αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της, με σκοπό την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα. Σημειώνουμε ότι πριν από την ψηφοφορία, θα προηγηθεί Διαδικτυακή Ενημερωτική Γενική Συνέλευση των Μελών, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:30.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Παραμένει σε εγρήγορση σε σχέση με τη Νομοθεσία που ψηφίστηκε για την προς τα κάτω επέκταση της Προδημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022) (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Η ΠΟΕΔ σε σχέση με το Νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί στις 2 Δεκεμβρίου 2022 από την ολομέλεια της Βουλής και αφορά την προς τα κάτω επέκταση της ηλικίας πρόσβασης των παιδιών σε Υποχρεωτική Προδημοτική Εκπαίδευση από την ηλικία των 4 ετών, σημειώνει τα ακόλουθα...

Διαβάστε περισσότερα
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της προκήρυξης, το συνοδευτικό κείμενο και το ψήφισμα της Καταστατικής Παγκύπριας Συνέλευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΣΥΝAΠΤΟΜΕΝΑ: 

1.  ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ,

2. ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ

3. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔ 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: εκλογικά κέντρα για ψηφοφορία στο πλαίσιο της Παγκύπριας Καταστατικής Συνέλευσης (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Η ΠΟΕΔ υπενθυμίζει τα μέλη της για τα ακόλουθα:

  1. Η ψηφοφορία για τις καταστατικές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2022.
  2. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί και τις 3 μέρες, μεταξύ των ωρών 8:00 π.μ. και 3:00 μ.μ.
  3. Καλούνται οι διευθύνσεις των σχολείων μας όπως προβούν σε διευθετήσεις για να μπορέσουν να προσέλθουν τα μέλη ΠΟΕΔ σε ένα από τα 16 εκλογικά κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες.
Διαβάστε περισσότερα
Αναβολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για τις οργανικές θέσεις: επιστολή από ΥΠΑΝ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ ανακοινώνουν την αναβολή της κοινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας για το θέμα της αύξησης των Μόνιμων Οργανικών Θέσεων στην Εκπαίδευση, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στο ΥΠΑΝ. Η εκδήλωση αναβάλλεται, εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων από πλευράς ΥΠΑΝ εντός Δεκεμβρίου, μετά από γραπτή δέσμευση του Γενικού Διευθυντή του ΥΠΑΝ σε σχετική επιστολή.

Διαβάστε περισσότερα
Ομάδα Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Σκουφάκια Αγάπης (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, η ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας, στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Φιέστας στη Λεωφόρο Μακαρίου III, συνδιοργανώνει με τον Δήμο
Λευκωσίας και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 4-12 χρονών.

Στον χώρο θα διεξάγεται δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα
"ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ":  ΠΟΕΔ Λεμεσού: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των εκπαιδευτικών!  (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

"ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ":  Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των εκπαιδευτικών! 

 

Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών (μελών της ΠΟΕΔ), στη Δημοτική «ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ», την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ προς τα μέλη της για την εκδήλωση διαμαρτυρίας: οργανικές θέσεις στη Δημοτική Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΠΟΕΔ για Αύξηση Οργανικών Θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: 

Πέμπτη 8/12/2022 και ώρα 14:30 έξω από το Υπουργείο Παιδείας. Δηλώσεις συμμετοχής των μελών της ΠΟΕΔ στο https://forms.gle/bmPREoaVCA7LTvjS8 

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ για εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις οργανικές θέσεις στη Δημοτική Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Ένα από τα βασικά αιτήματα της ΠΟΕΔ εδώ και χρόνια, είναι η αύξηση των Οργανικών Θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική), ώστε αυτές να συμβαδίζουν με τις πραγματικές ανάγκες των σχολικών μονάδων. Το αίτημα αυτό θα μειώσει τον αριθμό των έκτακτων εκπαιδευτικών και θα συμβάλει ουσιαστικά στην έγκαιρη στελέχωση και ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς ΓΔ ΥΠΑΝ για τις οργανικές θέσεις στη Δημοτική Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΘΕΣΕΙΣ)

Επιστολή της ΠΟΕΔ προς τον Δρ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, αναφορικά με τις  Οργανικές θέσεις Δημοτικής (Δημοτική-Προδημοτική και Ειδικής Εκπαίδευση). 

Διαβάστε περισσότερα
Page 3 of 100First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •