Τελευταίες Ειδήσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι τρεις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, στη μη
επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, το οποίο εκκρεμεί εδώ και οκτώ χρόνια και
επανέλαβαν για μία ακόμη φορά τη θέση τους για ένταξη των επηρεαζόμενων
συναδέλφων στο Κρατικό Συνταξιοδοτικό Σχέδιο. οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις
τόνισαν ότι η καθυστέρηση στην επίλυσή του, προκαλεί σωρεία προβλημάτων ειδικά
για εκείνους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν αφυπηρετήσει και δεν έχουν λάβει
κανένα συνταξιοδοτικό ωφέλημα.

Διαβάστε περισσότερα
Θέμα: Συνταξιοδοτικό Σχέδιο Νεοεισερχομένων Εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις επανέλαβαν την πάγια θέση τους για επανένταξη όλων των εκπαιδευτικών σε Κρατικό Επαγγελματικό Σχέδιο Σύνταξης. Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, αφού άκουσε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις δεσμεύτηκε όπως, εντός  του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, ολοκληρώσει και παραδώσει στις Οργανώσεις την πρόταση της Κυβέρνησης, έτσι ώστε αυτή να αξιολογηθεί και να αποτελέσει τη βάση συζήτησης και διαλόγου που θα ακολουθήσει, για άμεση επίλυση του προβλήματος, που εδώ και 9 χρόνια ταλαιπωρεί τους συναδέλφους

Διαβάστε περισσότερα
Επιστροφή όλων των παιδιών και εκπαιδευτικών με ασφάλεια στις σχολικές μονάδες υπό σωστές προϋποθέσεις (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Εν κατακλείδι, η ΠΟΕΔ τονίζει για άλλη μια φορά τη μεγάλη αναγκαιότητα εφαρμογής ειδικών ρυθμίσεων στη Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση, οι οποίες θα διασφαλίσουν την ομαλή έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2020-21 και την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων, έχοντας πάντα ως πυξίδα αλλά και πλοηγό το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών μας στην αποτελεσματική δημόσια εκπαίδευση. Αναμένουμε από το ΥΠΠΑΝ όπως λάβει σοβαρά τις εισηγήσεις και προτάσεις της Οργάνωσης και προβεί έγκαιρα και χωρίς άλλη καθυστέρηση στις ανάλογες ρυθμίσεις, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχει και την αποκλειστική ευθύνη για τα όποια προβλήματα και δυσλειτουργίες παρουσιαστούν.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ για ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ για ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ

Πληροφορούνται οι συνάδελφοι - μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ότι οι φετινές αναβληθείσες Εκλογικές Γενικές Συνελεύσεις Δασκάλων (ΕΚΛΟΓΕΣ 2020) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 24 του Σεπτέμβρη, 2020, στις 7.30 το πρωί, στα ακόλουθα Επαρχιακά Γραφεία:

Διαβάστε περισσότερα
Έρευνα «Πανδημία Covid-19 και η Επιρροή της στην Εκπαιδευτική Πραγματικότητα» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας της ΠΟΕΔ με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου η Οργάνωση ενημερώνει τους συναδέλφους δημοτικής εκπαίδευσης για την Έρευνα «Πανδημία Covid-19 και η Επιρροή της στην Εκπαιδευτική Πραγματικότητα» και καλεί όσους/όσες το επιθυμούν να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμό:

https://forms.gle/ZYCVr5MnrmyRK7kL6 

Ακολουθεί σχετική επιστολή από την επιστημονική ομάδα που διενεργεί την έρευνα.  

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔ (το αρχείο ανανεώνεται...) (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι πιο κάτω προσφορές δημοσιεύονται όπως έχουν αποσταλεί από τις ξενοδοχειακές μονάδες για τα μέλη της ΠΟΕΔ, για διαμονή τους μήνες Ιούλιο και Αυγουστο του 2020 :

Ειδικές προσφορές για μέλη ΠΟΕΔ από Cooptravel ( AQUASOL HOLIDAY WATERPARK RESORT στην Πάφο - NARCISSOS WATERPARK RESORT στον Πρωταρά - RODON HOTEL 3* στον Αγρό)

AQUAMARE BEACH HOTEL &SPA - ΠΑΦΟΣ

ADAMS BEACH HOTEL – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Tasia Maris Beach Hotel & Spa adults only -ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

CORAL BEACH HOTEL & RESORT - ΠΑΦΟΣ

Kokkinos Boutigue Hotel - Πρωταρας

PAPHOS GARDENS - ΠΑΦΟΣ

ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΑΡΓΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΡΜΑΡΑΣ _ΛΥΣΟΣ - ΠΑΦΟΣ

 

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ                      ΕΝΣΤΑΣΗ                               ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης της Οργάνωσης, της 28/2/2020, αναφορικά με την ανάρτηση του Καταλόγου Μελών ΠΟΕΔ της 31/12/2019, για τους σκοπούς της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της Οργάνωσης, για την τριετία 2020-2023, η οποία και διακόπηκε λόγω της πανδημίας COVID19, φέρουμε σε γνώση όλων των συναδέλφων ότι το Δ.Σ. της Οργάνωσης έχει αποφασίσει όπως οι Εκλογές πραγματοποιηθούν, τελικά, στις 24 Σεπτεμβρίου, 2020.  Λεπτομέρειες για τις ώρες και τους χώρους διεξαγωγής τους, όπως και άλλες πληροφορίες αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, θα γνωστοποιηθούν αργότερα, μέσα από την επίσημη προκήρυξη των Εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) – ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020)

Το σύστημα θα ενεργοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2020, η ώρα 9:05  π.μ.

Λόγω των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία με τον κορωνοϊό σας ενημερώνουμε ότι τα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν φέτος με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» που στηρίζει τα παιδιά στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄, με πώληση του βιβλίου «Στη Χώρα των Μπούκληδων» των Μαρίας Κρέμμα Μότη & Άντρης Κρητικού Ζάνη (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της ΠΟΕΔ, έχει αποφασίσει όπως προωθήσει την πώληση του βιβλίου των εκλεκτών συναδέλφισσων νηπιαγωγών Μαρίας Κρέμμα Μότη και Άντρης Κρητικού Ζάνη. Τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βιβλίου διατίθενται για οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», που στηρίζει τα παιδιά στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄.   

Διαβάστε περισσότερα
ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020) (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Τον Ιούνιο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Αγάθης Χριστοδούλου, η οποία απεβίωσε στις 27/04/2020. Ταυτόχρονα, όσα μέλη της ΠΟΕΔ επιθυμούν να εγγραφούν και ως μέλη του ταμείου για να συνεισφέρουν και αυτοί σε περίπτωση θανάτου μέλους του ταμείου, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους.

Διαβάστε περισσότερα
Page 6 of 100First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •