Τελευταίες Ειδήσεις
Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ 2022 (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 15 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Η Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ για το 2022 θα διεξαχθεί τo Σάββατο, 28 Μαΐου, από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, στο κέντρο Θάλασσα στην Ακτή Κυβερνήτη. Τα κύρια θέματα της Τακτικής ΠΣΓΑ είναι η λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο για τα πεπραγμένα του 2021 και τις αποφάσεις που πήρε η προηγούμενη Συνδιάσκεψη καθώς και η οικονομική έκθεση του 2021 από τον Γενικό Ταμία και παρατηρήσεις των ελεγκτών. Παράλληλα, θα γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω σε ειδικά, εκπαιδευτικά, συνδικαλιστικά, πολιτιστικά, οικονομικά και άλλα θέματα που πιθανόν να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 14 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμονων Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας  Λεμεσού και οι Σύνδεσμοι Γονέων και Κηδεμόνων  των ΙΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού και ΙΣΤ'  Νηπιαγωγείου Λεμεσού - Ζακακίου συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου ΒλάχουΗ αιμοδοσία θα γίνει την Παρασκευή, 20 ΜΑΙΟΥ 2022, στο ΙΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΒΛΑΧΟΥ στις 18:00 - 20:00. Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν μαζικά το παρόν τους. Πέντε λεπτά από τη ζωή μας είναι αρκετά, για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη!

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Γιορτάζουμε τη ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με καλοκαιρινές βουτιές! (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 14 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού,  (μέσω της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ), μέσα στα πλαίσια της Μέρας του Παιδιού,  εξασφάλισε ειδικά για τα μέλη της μειωμένες τιμές εισόδου, (με μερική  επιχορήγηση από την ΠΟΕΔ,) στο FASOURI WATERPARK,  το μεγαλύτερο υδροπάρκο της Κύπρου, αποκλειστικά και μόνο για την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 (10:00π.μ. - 5:00μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Μόρφου: Διοργάνωση παρουσίασης βιβλίου "'Ενας περιηγητής αφηγείται" (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 10 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, το Δημοτικό Σχολείο Ορούντας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο οίκημα του Κέντρου Νεότητος Ορούντας την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο:" 'Ενας περιηγητής αφηγείται". Στην εκδήλωση, που τελούσε και υπό την αιγίδα του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Μόρφου, παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης Μεσσηνίας, εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.Δ., τοπικοί παράγοντες και πλήθος καλεσμένων.

Διαβάστε περισσότερα
Τακτικές Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της σε Τακτικές Επαρχιακές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν, κατά Επαρχιακό Γραφείο, στις ακόλουθες ημερομηνίες και κέντρα...

Διαβάστε περισσότερα
Κρατήσεις στα εξοχικά ΠΟΕΔ από 1/5 - 3/7/2022 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022) (ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι έχει ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για κρατήσεις στα εξοχικά της Οργάνωσής μας στις Πλάτρες για την περίοδο από 1η Μαϊου μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2022. Κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.poedresidences.com

Διαβάστε περισσότερα
Εγγραφές για Διακοινοτική Παιδική Χορωδία (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Μια χορωδία που τραγουδά σε πολλές γλώσσες. Μια διαφορετική χορωδία λειτουργεί από το Σεπτέμβρη στην καρδιά της Λευκωσίας. Κάθε Τετάρτη από τις 5:15 μέχρι τις 6:30 παιδιά από όλες τις κοινότητες της Κύπρου συναντιούνται στο Σπίτι της Συνεργασίας και μαθαίνουν να τραγουδούν, να παίζουν και να γνωρίζουν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα ΠΟΕΔ με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς: στοχοπροσήλωση στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 1 Μαΐου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠΟΕΔ σημειώνει για άλλη μια φορά ότι παραμένει στοχοπροσηλωμένη στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλους τους εργαζομένους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στις συνδικαλιστικές αρχές και αξίες.

Διαβάστε περισσότερα
Συνέδριο Κλαδικής Επιτροπής Νηπιαγωγών ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Ψυχική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών και Παιδιών στην Προσχολική Ηλικία (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του ΥΠΠΑΝ, διοργανώνουν το Σάββατο 7/5/2022, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ, Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα " Ψυχική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών και Παιδιών στην Προσχολική Ηλικία ".

Διαβάστε περισσότερα
Δήλωση ενδιαφέροντος από εθελοντές ΠΟΕΔ με στόχο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών στην Πάφο (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και δράσης και σε συνεννόηση με το Υφυπουργείο Πρόνοιας, ζητά όπως δηλώσουν ενδιαφέρον όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες ενδιαφέρονται να παρέχουν εθελοντικά, σε απογευματινό χρόνο, τις υπηρεσίες τους για την δημιουργική απασχόληση (π.χ. διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας, Φυσική Αγωγή κλπ.) των ανήλικων παιδιών (ηλικίας 16-17 ετών) τα οποία έχουν μεταφερθεί από το Κέντρο Πρώτης Φιλοξενίας «Πουρνάρα» σε κτηριακό συγκρότημα της Επαρχίας Πάφου.

Διαβάστε περισσότερα
Page 6 of 100First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •