Τελευταίες Ειδήσεις
Εκπαιδευτικές Οργανώσεις: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αρχιεπίσκοπου Χρυσοστόμου Β’. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπίσκοπου Χρυσοστόμου Β’.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Α΄ Συνάντηση Τ.Υ. ΠΟΕΔ Λ/σίας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Η Α' Συνάντηση Τ.Υ ΠΟΕΔ έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:30π.μ. στo Οίκημα της ΠΟΕΔ, Λεωφ. Κυρηνείας 184, 2112, στην Αγλαντζιά.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Θέατρο Σκιών: Ο Μικρός Πρίγκιπας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το σύγχρονο παιδικό θέατρο σκιών, της Ελένης Παπαχριστοφόρου, παρουσιάζει σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας, την παράσταση: Ο Μικρός Πρίγκιπας

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή Αθλητικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας, στον 5ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, συμμετέχει και φέτος, στον 5ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Εταιρικός δρόμος 5χλμ), την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στις 11:45π.μ με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Λάρνακας. Τελευταία μέρα δηλώσεων: 13 Νοεμβρίου. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ -  Γνωρίζουμε το ιστορικό κέντρο της Λεμεσού πεζή.  (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής του Επιτροπής, διοργανώνει μόνο για εκπαιδευτικούς, μέλη της ΠΟΕΔ, στις 13 & 20 Νοεμβρίου 2022, εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού με οδηγό τον κ. Λούκα Γρηγοριάδη (Ιστορικός Τέχνης-Ιστορικός-Σύμβουλος Πολιτιστ.Κληρονομιάς). 

Διαβάστε περισσότερα
Ενημερωτική συνάντηση διαλόγου με θέμα: "Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο: Πραγματικότητες και προοπτικές" (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Η Κλαδική επιτροπή Ολοήμερου ΠΟΕΔ Λευκωσίας, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση διαλόγου με θέμα: Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο: Πραγματικότητες και προοπτικές. 

Διαβάστε περισσότερα
Ομάδες Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λευκωσίας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επαναλειτουργία των Ομάδων Ενδιαφερόντων για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23. Σταθερή επιδίωξη μας είναι η καλλιέργεια των ιδιαίτερων ενδιαφερόντων σας και η έκφραση των ποικιλόμορφων σας ταλέντων που θα οδηγήσουν στον εμπλουτισμό των πολιτιστικών και κοινωνικών δρώμενων της  πρωτεύουσας. Μέσα από αυτό το πρίσμα, απευθύνουμε προσωπική πρόσκληση στην καθεμιά και στον καθένα για δυναμική ενεργοποίηση τις επόμενες μέρες. 

Διαβάστε περισσότερα
Καθυστέρηση στην πλήρη στελέχωση των σχολείων ΔΡΑΣΕ+ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ εκφράζει τη δυσφορία του αναφορικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη στελέχωση των σχολικών μας μονάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕ+» (πρόγραμμα «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης»), κάτι που επηρεάζει δυσμενώς τη διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: συναυλία αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς! (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Ε.Γ. ΠΟΕΔ Λεμεσού, η ΟΕΛΜΕΚ και η ΟΛΤΕΚ υποστηρίζουν  τη συναυλία που διοργανώνει η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Λεμεσού  

              "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" 

με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον  Κώστα Χατζηχριστοδούλου.

Διαβάστε περισσότερα
Ζητούμενο η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των αορίστου χρόνου εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε συνεδρία του, μελέτησε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σε σχέση με την ψήφιση της νομοθεσίας για τη διασφάλιση του εργασιακού δικαιώματος των αορίστου χρόνου εκπαιδευτικών και την απόφαση της Προεδρίας της Δημοκρατίας να προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου. Η ΠΟΕΔ θεωρεί αναγκαία τη διασφάλιση του εργασιακού δικαιώματος των αορίστου χρόνου εκπαιδευτικών, κατά τον ίδιο τρόπο που ισχύει για όλη τη Δημόσια Υπηρεσία, ώστε να υπάρξει ίση μεταχείριση όλων των εργαζομένων αορίστου χρόνου. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 6 of 100First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •