Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Λεμεσού: ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Οι  Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΛΤΕΚ, ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ Λεμεσού, με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων, τελούν το ετήσιο μνημόσυνο αποθανόντων εκπαιδευτικών,  την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024,  στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εκπαιδευτικό Συνέδριο “Περπατώντας μακριά ... από τις συσκευές οθόνης" (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα: "Περπατώντας μακριά ...απο τις συσκευές οθόνης!", με εισηγητή τον Δρ Κωνσταντίνο Λουκαΐδη. 

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή προς πρόεδρο επιτροπής Παιδείας Βουλής: Οι «Περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Κανονισμοί του 2023» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της τοποθέτησής μας στην Επιτροπή Παιδείας στις 22 Νοεμβρίου 2023, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: 1. Ως ΠΟΕΔ θεωρούμε σημαντική την επικαιροποίηση των υφιστάμενων Κανονισμών Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, εκφράζοντας τη θέση πως οι νέοι κανονισμοί, θα βοηθήσουν σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες απαιτήσεις και δεδομένα που υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή προς ΥΠΑΝ: Συμβάσεις με μειωμένο ωράριο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, ημερομηνίας 8 Δεκεμβρίου 2023 και 5 Ιανουαρίου 2024 σύμφωνα με τις οποίες έγιναν διορισμοί στη Λευκωσία (23/29) και στην Κοφίνου (25/29) αντίστοιχα μέσω προκήρυξης, η ΠΟΕΔ καταθέτει τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Σχολεία, Πινακοθήκες και Μουσεία σε Δημιουργική Συνεργασία: Με ένα έκθεμα συνομιλούμε και μαζί δημιουργούμε (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Πολύμορφη Εικαστική Δράση που διοργανώνει η Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας σε συνεργασία με εννέα Μουσεία και Πινακοθήκες της Λευκωσίας

Η Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας προσκαλεί τους Εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης στην Πολύμορφη Εικαστική Δράση με τίτλο «Σχολεία, Πινακοθήκες και Μουσεία σε Δημιουργική Συνεργασία: Με ένα έκθεμα συνομιλούμε και μαζί δημιουργούμε».

Διαβάστε περισσότερα
Πανεπιστήμιο Λεμεσού: Μεταπτυχιακές υποτροφίες στην Εκπαιδευτική Ηγεσία για επαγγελματική ανέλιξη εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol - UoL), στο οποίο έχει μετεξελιχθεί το CIIM (Cyprus International Institute of Management), προσβλέπει να καταστεί φάρος στην ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, συνεχίζοντας και κτίζοντας πάνω στην επιτυχία δεκαετιών του CIIM.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Δωρεάν προσφορά για τα μέλη της ΠΟΕΔ και τα παιδιά τους! Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024, 12:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. στο PLAY4ALL, στο Παραλίμνι

Διαβάστε περισσότερα
Θεατρικές παραστάσεις: "Ερωτόκριτος" και "Σπυριδούλες" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας… που δεν τελειώνει παρουσιάζει τις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Σπυριδούλες» στις 10 Ιανουαρίου και στις 16 Ιανουαρίου 2024, αντίστοιχα, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. 

Διαβάστε περισσότερα
Philips University: Υποτροφίες για Φοίτηση στο Εξ Αποστάσεως (Online) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (MSc) (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Eνημέρωση και Υποτροφίες για Φοίτηση στο Εξ Αποστάσεως (Online) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (MSc)

(α) σας ενημερώσουμε για το νέο και πρωτοποριακό εξ αποστάσεως (online) μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Μάστερ στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (MSc) που αναπτύχθηκε, πιστοποιήθηκε και προσφέρεται από το Philips University

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ σε σχέση με το Νέο Σύστημα Διορισμών και τις στρεβλώσεις που εντοπίζονται (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Βασικές αρχές της ΠΟΕΔ σχετικά με το Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση και τις αλλαγές που θα επέλθουν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, είναι: η μη θυματοποίηση εκπαιδευτικών τόσο από τον κατάλογο Διοριστέων όσο και από τον κατάλογο Διορισίμων, η διατήρηση του καταλόγου Διοριστέων και μετά το 2027 και η διόρθωση των στρεβλώσεων που παρατηρούνται στο Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση (ΝΔΣΕ). 

Διαβάστε περισσότερα
Page 6 of 100First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •