Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Λεμεσού: 1ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λεμεσού ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Παγκύπριου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής με θέμα: «Καλές πρακτικές στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Συμμετοχή στο φιλανθρωπικό δείπνο του Ιδρύματος Υποτροφιών Ανώτατων Σπουδών Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, στηρίζει το ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: κρατήσεις για την περίοδο μέχρι αρχές Ιουλίου 2023 (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ανακοίνωση ΠΟΕΔ για τα εξοχικά στις Πλάτρες: Κρατήσεις για την περίοδο μέχρι αρχές Ιουλίου (συμπεριλαμβανομένων των διακοπων του Πάσχα)

www.poedresidences.com  

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή ΠΟΕΔ Λεμεσού στον Μαραθώνιο Λεμεσού: δρομείς και εθελοντές (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Λεμεσού, με ομάδα, στον εταιρικο δρόμο 5ΚΜ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 στις 9:00 π.μ. Κοπιάστε να τρέξουμε παρέα! Παράλληλα, θα υπάρχουν και εθελοντές ΠΟΕΔ Λεμεσού για στελέχωση των σταθμών ανεφοδιασμού κατά τη διάρκεια του Μαραθώνιου. 

Διαβάστε περισσότερα
18η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ «Ιστορίες να ονειρεύεσαι..!» Τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από το παιδικό βιβλίο, η ανάγνωση και η αποκωδικοποίησή τους (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Βιβλιοπωλείο Rivergate, σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.Δ. και το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ (Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), διοργανώνουν τη 18η Ημερίδα Παιδική Λογοτεχνίας με θέμα: «Τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από το παιδικό βιβλίο, η ανάγνωση και η αποκωδικοποίησή τους», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, από τις 8:40 π.μ. μέχρι τις 12:45 μ.μ., δια ζώσης, στο Πανεπιστημίου Frederick, στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ εκφράζει τη συμπαράστασή στους συναδέλφους και συναδέλφισσες της στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Εξ αφορμής της έναρξης των απεργιακών σας κινητοποιήσεων, εκφράζουμε τη συμπαράστασή και υποστήριξή μας, στον δίκαιο αγώνα που διεξάγετε.  Η λήψη δυναμικών μέτρων αντίδρασης είναι μονόδρομος, για το εκπαιδευτικό συνδικαλιστικό κίνημα, στις περιπτώσεις που οι μονομερείς αποφάσεις  της εργοδοτικής πλευράς στοχεύουν στην υποβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του Δημόσιου Σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα
Συνεργασία ΠΟΕΔ με ΕΚO  - Δωρεάν καύσιμα αξίας €20 για τρεις τυχερούς κάθε μήνα από την ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  τρεις (3) τυχεροί θα κερδίζουν κάθε μήνα καύσιμα αξίας €20 έκαστος, προσφορά της ΠΟΕΔ στα ενεργά μέλη του προγράμματος. Οι τυχεροί θα ανακοινώνονται στη σελίδα της ΠΟΕΔ και το ποσό θα πιστώνεται στο πορτοφόλι τους, στην εφαρμογή EKO Smile.

Διαβάστε περισσότερα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ προς τις τ/κ Οργανώσεις KTOS και ΚTOEOS (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ–ΠΟΕΔ–ΟΛΤΕΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού που έπληξε περιοχές στην Τουρκία και στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα
Συγχαρητήρια για την εκλογή του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ), εκφράζει τα συγχαρητήριά της, για την εκλογή του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και δύναμη να ανταπεξέλθει στις όποιες προκλήσεις, τόσο σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης όσο και σε θέματα που αφορούν στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με στόχο την επανένωση της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα
Συμπαράσταση ΠΟΕΔ στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Συρία και Τουρκία (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τη δοκιμασία που περνούν οι συνάνθρωποί μας σε Συρία και Τουρκία. Ο μεγάλος αριθμός των νεκρών και αγνοούμενων εξαιτίας του σεισμού συγκλονίζει. Την ίδια ώρα, εκφράζουμε την ελπίδα όπως στεφθούν με επιτυχία οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται, για να διασωθούν όσοι περισσότερο άνθρωποι γίνεται. Ιδιαίτερη θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, εκφράζουμε και για τον χαμό της ομάδας των τουρκοκύπριων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Διαβάστε περισσότερα
Page 6 of 100First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •