Τελευταίες Ειδήσεις
Παραχώρηση Υποτροφιών για μέλη ΠΟΕΔ, της Σχολής "Global College" (Λευκωσία) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023/2024 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 2 Μαΐου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Διεύθυνση της Σχολής "Global College" {Λευκωσία) προκηρύσσει τη χορήγηση αριθμού υποτροφιών σε πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή/και πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για φοίτηση στο αξιολογημένο-πιστοποιημένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών επιπέδου (Μάστερ), με την επωνυμία «Μεταπτυχιακό στις Δημιουργικές Τέχνες & Εμψύχωση (1.5 Ακαδημαϊκά Έτη, 90 ECTS, Μάστερ)

Διαβάστε περισσότερα
Παραχώρηση Υποτροφιών για μέλη ΠΟΕΔ από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 2 Μαΐου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προς τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων την παραχώρηση ειδικών Υποτροφιών για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) ΜΑ Educational Leadership, για εισδοχή το Σεπτέμβριο 2023.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: 3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 7 (SEVEN-A-SIDE) (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Με ωραία θέα προς την θάλασσα της Αγίας Νάπας, στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου αρ. 10, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου φιλανθρωπικό τουρνουά seven aside (7X7).

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα ΠΟΕΔ με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ με σεβασμό και τιμή απέναντι στους αγώνες του εργατικού κινήματος, απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλες τις εργαζόμενες και όλους τους εργαζόμενους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στα εργασιακά δικαιώματα.

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ σε σχέση με την πρόταση του Υπουργού Εργασίας για την ΑΤΑ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώθηκε σήμερα για τη μεσολαβητική πρόταση του Υπουργού Εργασίας, αναφορικά με την ΑΤΑ. Η πρότασηθα αποτελέσει τις επόμενες μέρες αντικείμενο συζήτησης και με τις άλλες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και στη συνέχεια, σε ό,τι αφορά την ΠΟΕΔ, η πρόταση θα τεθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου τηςΟργάνωσης, την Πέμπτη 4 Μαΐου, για την τελική της τοποθέτηση.

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο: «Θετική Ηγεσία, Εὖ ζῆν, Χαρούμενο και Δημιουργικό Σχολείο»   (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, ο Διεθνής Ερευνητικός Oργανισμός CARDET και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, συνδιοργανώνουν το Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Θετική Ηγεσία, Εὖ ζῆν, Χαρούμενο και Δημιουργικό Σχολείο». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, στο νέο οίκημα της ΠΟΕΔ (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, 2112 Πλατύ Αγλαντζιάς), από τις 8:15 μέχρι τις 13:00.

Διαβάστε περισσότερα
Διαθεσιμότητα στα εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Μάιος, Ιούνιος και καλοκαίρι 2023) (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ πληροφορεί τα μέλη της ότι ισχύουν οι πιο κάτω διαθεσιμότητες στα εξοχικά της Οργάνωσης στις Πλάτρες (Μάιος, Ιούνιος).

Το σύστημα κρατήσεων για το καλοκαίρι 2023 (πενθήμερα) θα ανοίξει στις 25/5/2023.  

Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση τιμής για τα 70 χρόνια ΠΟΕΔ: Το Συναπάντημα του Χθες με το Σήμερα, Ατενίζοντας το Αύριο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, τίμησε τα 70 χρόνια ζωής της. Μια τελετή που αγκάλιασαν οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι, ένα συναπάντημα του Χθες με το Σήμερα, ατενίζοντας το Αύριο.

Διαβάστε περισσότερα
Οι 3 τυχεροί για δωρεάν καύσιμα αξίας €20, για τον μήνα Μάρτιο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  ανακοινώνει του τρεις (3) τυχερούς για τον μήνα Μάρτιο, οι οποίοι κερδίζουν καύσιμα αξίας €20 έκαστος. Το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι των νικητών στην εφαρμογή EKO Smile.  

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με συνεχείς συναντήσεις εντείνεται ο διάλογος μεταξύ των Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ, με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, με σκοπό, την κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, τόσο προς όφελος των εργαζομένων, όσο και της εκπαίδευσης στα προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα
Page 7 of 100First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •