Τελευταίες Ειδήσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΤΑ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Την αταλάντευτη προσήλωση τους στην ανάγκη επαναφοράς της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) επανέλαβαν σήμερα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που μετείχαν σε νέα πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη ΣΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Θεατρική παράσταση «Ο Σπανός τζι’ οι σαράντα δράτζιοι» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Ο Σπανός τζι’ οι σαράντα δράτζιοι», την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11:00π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας «Γιώργος Λυκούργος».

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση αποκοπής Φεβρουαρίου 2023 για το Ταμείο Αλληλεγγύης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Ως Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα: Τον Φεβρουάριο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Σοφίας Στολτίδου, η οποία απεβίωσε στις 08/12/2022.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: «Χορευτικά και εικαστικά δρώμενα της Αποκριάς» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

«Χορευτικά και εικαστικά δρώμενα της Αποκριάς»: Μια προσφορά της Ομάδας Χορού και της Ομάδας Τέχνης της ΠΟΕΔ Λευκωσίας προς τα μέλη της και τα παιδιά τους. Υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας. 

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορές ΠΟΕΔ για τα μέλη της, για το τριήμερο της 1ης Μαΐου & Διακοπές Πάσχα (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της, για την αργία της 1η Μαΐου 2023 και τις Πασχαλινές Διακοπές 2023. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Μνημόσυνο αποθανοντων εκπαιδευτικών με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ Λεμεσού σας προσκαλούν στο ετήσιο μνημόσυνο των αποθανόντων εκπαιδευτικών, που  τελούν με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Γιορτή Ελληνικών Γραμμάτων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Γιορτή Ελληνικών Γραμμάτων, απόψε στις 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου.

Διαβάστε περισσότερα
Συμπληρωματικές οδηγίες προς μέλη ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε ό,τι αφορά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ΠΟΕΔ για τη διακοπή μαθημάτων από 12:00 μέχρι 13:00, με ταυτόχρονη διεξαγωγή εκδήλωσης διαμαρτυρίας εντός του σχολικού χώρου και χωρίς την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή της ΠΟΕΔ στα μέτρα αντίδρασης για προάσπιση της Α.Τ.Α. (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ συμμετέχει στα μέτρα αντίδρασης που αποφάσισαν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Κύπρου, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της Α.Τ.Α. και επέκτασή της για όλους τους εργαζόμενους, την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορές ΠΟΕΔ για τα μέλη της, για το τριήμερο της 1ης Μαΐου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της, για την αργία της 1η Μαΐου 2023. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 7 of 100First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •