Τελευταίες Ειδήσεις
Δε θα ανεχτούμε την όποια μορφή βίας και τρομοκρατίας στις σχολικές μας μονάδες (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, σε σημερινή του έκτακτη συνεδρία, καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες σε αριθμό σχολικών μονάδων, με αποκορύφωμα την έκρηξη βόμβας, τον εμπρησμό σχολείου και άλλους βανδαλισμούς που καταγράφηκαν σε σχολεία Λευκωσίας και Λεμεσού. Τέτοιου είδους επιθέσεις αποτελούν επίθεση όχι μόνο κατά της εκπαίδευσης, αλλά πρωτίστως κατά της Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ και Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης: Δεν θα γίνουν ανεκτές απειλές ή υβριστικές συμπεριφορές εις βάρος εκπαιδευτικών και παιδιών (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης καταδικάζουν απερίφραστα τις απειλές και υβριστικές συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες, στις σχολικές μας μονάδες. Ως Οργανώσεις δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, στηρίζοντάς τους με κάθε δυνατό τρόπο. Σε περίπτωση που τέτοιου είδους συμπεριφορές επαναληφθούν, οι δύο Οργανώσεις θα εξετάσουν μέτρα αντίδρασης

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Η αγαστή συνεργασία σχολείου και οικογένειας δεν πρέπει να διαταραχθεί (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ συμμετέχει στο 4th Radisson Blu Larnaka International Marathon 2021 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Ευχαριστίες σε όλες/όλους τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους που συμμετείχαν στην ομάδα της Αθλητικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας

Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΕΔΙΣΥ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύμπραξης σχολείων και εκπαιδευτικών θέμα "Τα σχολεία αναζητούν την ιστορία τους" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) θα υλοποιήσει για τρίτη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύμπραξης σχολείων και εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ιστορία του σχολείου τους με θέμα «Τα σχολεία αναζητούν την ιστορία τους». Το πρόγραμμα έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες δράσεις του Μουσείου σε αυτή την κατεύθυνση (Μαθητικοί Διαγωνισμοί, Συνέδρια, Ημερίδες).

Διαβάστε περισσότερα
EKΘΕΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΦΙΓΟΥΡΩΝ «Πέταξε περιστέρι μου πάνω απ΄ το νησί μου…» από μαθητές/ριες των Ακριτικών Σχολείων της Λ/σίας, Οίκημα ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Ζωντάνεψαν και ξεκίνησαν το ταξίδι τους πάνω απ' την Κύπρο, εδώ και σχεδόν μια βδομάδα , τα ξύλινα περιστέρια που φιλοτέχνησαν τα παιδιά των ακριτικών σχολείων της πόλης κι Επαρχίας Λ/σίας. Άνοιξαν διάπλατα τις φτερούγες τους, μεταφέροντας σε όλους τους τόνους και με όλα τα χρώματα, τα μηνύματα ελπίδας και αγωνιστικότητας που οι μαθητές/ριες μας, αποτύπωσαν πάνω στο σώμα τους

Διαβάστε περισσότερα
Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας στηρίζει τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, στηρίζει τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας.

Διαβάστε περισσότερα
Eγκαίνια έκθεσης έργων παιδιών με θέμα «Σχολεία χωρίς Σύνορα» από την Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Πραγματοποιήθηκαν στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου τα εγκαίνια έκθεσης έργων παιδιών με θέμα «Σχολεία χωρίς Σύνορα», δράση που εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της 2ης Μπιενάλε Λάρνακας. Η δράση συνδιοργανώθηκε από την Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λάρνακας

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς ΓΔ ΥΠΠΑΝ για τη συμμετοχή των συναδέλφων (που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία) στις εξετάσεις Διορισίμων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαραίτητες  ενέργειες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή των συναδέλφων μας στις συγκεκριμένες εξετάσεις, οι οποίες υπενθυμίζουμε ότι γίνονται κάθε δύο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
Σχολικοί Εορτασμοί – Επισκέψεις (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ υπενθυμίζει ότι, με βάση τις ισχύουσες οδηγίες (εγκύκλιος 12652, 01/09/2021), για τους σχολικούς εορτασμούς (συμπεριλαμβανομένης και της Χριστουγεννιάτικης) καθώς και για τις επισκέψεις, συνεχίζουν να ισχύουν τα ακόλουθα...

Διαβάστε περισσότερα
Page 9 of 100First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •