Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ για ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ για ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ

Πληροφορούνται οι συνάδελφοι - μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ότι οι φετινές αναβληθείσες Εκλογικές Γενικές Συνελεύσεις Δασκάλων (ΕΚΛΟΓΕΣ 2020) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 24 του Σεπτέμβρη, 2020, στις 7.30 το πρωί, στα ακόλουθα Επαρχιακά Γραφεία:

Διαβάστε περισσότερα
Έρευνα «Πανδημία Covid-19 και η Επιρροή της στην Εκπαιδευτική Πραγματικότητα» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας της ΠΟΕΔ με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου η Οργάνωση ενημερώνει τους συναδέλφους δημοτικής εκπαίδευσης για την Έρευνα «Πανδημία Covid-19 και η Επιρροή της στην Εκπαιδευτική Πραγματικότητα» και καλεί όσους/όσες το επιθυμούν να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμό:

https://forms.gle/ZYCVr5MnrmyRK7kL6 

Ακολουθεί σχετική επιστολή από την επιστημονική ομάδα που διενεργεί την έρευνα.  

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔ (το αρχείο ανανεώνεται...) (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Οι πιο κάτω προσφορές δημοσιεύονται όπως έχουν αποσταλεί από τις ξενοδοχειακές μονάδες για τα μέλη της ΠΟΕΔ, για διαμονή τους μήνες Ιούλιο και Αυγουστο του 2020 :

Ειδικές προσφορές για μέλη ΠΟΕΔ από Cooptravel ( AQUASOL HOLIDAY WATERPARK RESORT στην Πάφο - NARCISSOS WATERPARK RESORT στον Πρωταρά - RODON HOTEL 3* στον Αγρό)

AQUAMARE BEACH HOTEL &SPA - ΠΑΦΟΣ

ADAMS BEACH HOTEL – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Tasia Maris Beach Hotel & Spa adults only -ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

CORAL BEACH HOTEL & RESORT - ΠΑΦΟΣ

Kokkinos Boutigue Hotel - Πρωταρας

PAPHOS GARDENS - ΠΑΦΟΣ

ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΑΡΓΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΡΜΑΡΑΣ _ΛΥΣΟΣ - ΠΑΦΟΣ

 

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ                      ΕΝΣΤΑΣΗ                               ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης της Οργάνωσης, της 28/2/2020, αναφορικά με την ανάρτηση του Καταλόγου Μελών ΠΟΕΔ της 31/12/2019, για τους σκοπούς της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της Οργάνωσης, για την τριετία 2020-2023, η οποία και διακόπηκε λόγω της πανδημίας COVID19, φέρουμε σε γνώση όλων των συναδέλφων ότι το Δ.Σ. της Οργάνωσης έχει αποφασίσει όπως οι Εκλογές πραγματοποιηθούν, τελικά, στις 24 Σεπτεμβρίου, 2020.  Λεπτομέρειες για τις ώρες και τους χώρους διεξαγωγής τους, όπως και άλλες πληροφορίες αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, θα γνωστοποιηθούν αργότερα, μέσα από την επίσημη προκήρυξη των Εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) – ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020)

Το σύστημα θα ενεργοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2020, η ώρα 9:05  π.μ.

Λόγω των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία με τον κορωνοϊό σας ενημερώνουμε ότι τα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν φέτος με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» που στηρίζει τα παιδιά στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄, με πώληση του βιβλίου «Στη Χώρα των Μπούκληδων» των Μαρίας Κρέμμα Μότη & Άντρης Κρητικού Ζάνη (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της ΠΟΕΔ, έχει αποφασίσει όπως προωθήσει την πώληση του βιβλίου των εκλεκτών συναδέλφισσων νηπιαγωγών Μαρίας Κρέμμα Μότη και Άντρης Κρητικού Ζάνη. Τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βιβλίου διατίθενται για οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», που στηρίζει τα παιδιά στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄.   

Διαβάστε περισσότερα
ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020) (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Τον Ιούνιο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Αγάθης Χριστοδούλου, η οποία απεβίωσε στις 27/04/2020. Ταυτόχρονα, όσα μέλη της ΠΟΕΔ επιθυμούν να εγγραφούν και ως μέλη του ταμείου για να συνεισφέρουν και αυτοί σε περίπτωση θανάτου μέλους του ταμείου, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους.

Διαβάστε περισσότερα
Ακύρωση διεξαγωγής εράνων για τους οποίους εξασφαλίστηκαν σχετικές άδειες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) ανακοινώνει ότι οι έρανοι με Άδεια Διενέργειας Εράνου με αρ. Ν.Π.8/2019 προς όφελος του/της εκπαιδευτικού Α.Σ. και Ν.Π. 10/2019 προς όφελος του/της εκπαιδευτικού Μ.Κ. για τους οποίους η Οργάνωση εξασφάλισε άδεια σύμφωνα με τον περί Διενέργειας Εράνων Νόμο δεν θα διεξαχθούν.  

 

                                                                                                            ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Διαβάστε περισσότερα
Απαράδεκτη και άδικη η απόφαση του ΥΠΠΑΝ για τα παιδιά με αναπηρίες (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εξέφρασε την ετοιμότητά της να υποδεχτεί όλα τα παιδιά στις αίθουσες διδασκαλίας με την επαναλειτουργία των σχολείων και καλούσε πεισματικά το ΥΠΠΑΝ να προχωρήσει σε Υγειονομικά Πρωτόκολλα τόσο για τη δημοτική όσο και για την Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση.  Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα για τα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά Σχολεία. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας πρωτίστως στα ίδια τα παιδιά, αλλά και στις οικογένειές τους και καλούμε το Υπουργείο Παιδείας μέσα από διάλογο με όλους τους εμπλεκομένους να εξευρεθούν εκείνες οι λύσεις που θα φέρουν όλα τα παιδιά στις αίθουσες διδασκαλίας.

Διαβάστε περισσότερα
Έρευνα ΠΟΕΔ για την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας σχολείων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολείων όπως συμπληρώσουν το συντομότερο δυνατό το πιο κάτω ερωτηματολόγιο για προβλήματα που παρουσιάζονται με το άνοιγμα των σχολείων:
Διαβάστε περισσότερα
Page 9 of 100First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •