Τελευταίες Ειδήσεις
Υποτροφίες CIIM για μέλη ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, στα πλαίσια της προσφοράς του CIIM, έχουμε λάβει επιστολή για παραχώρηση αριθμού υποτροφιών στα μέλη της ΠΟΕΔ για συγκεκριμένα προγράμματα. Η επιλογή θα γίνει στη βάση ακαδημαϊκών κριτηρίων και επαγγελματικής πείρας, με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2022.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Επιμορφωτικά Σεμινάρια για τη Διδασκαλία Παραδασιακού Χορού στη Δημοτική Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)

H Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», διοργανώνει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων για τη διδασκαλία του παραδοσιακού χορού στη δημοτική εκπαίδευση, σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής. 

Διαβάστε περισσότερα
Πραγματοποίηση Πρώτης Γενικής Συνέλευσης Παγκύπριας Συνεργατικής Εταιρείας Προώθησης Συνεργατισμού Λίμιτεδ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα της ΠΟΕΔ στην Λευκωσία, η 1η Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνεργατικής Εταιρείας Προώθησης Συνεργατισμού Λίμιτεδ.

Διαβάστε περισσότερα
Συνέδριο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: "Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και διαχείριση περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στο σχολείο" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου διοργανώνει συνέδριο με θέμα: "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ  ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ", το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, στο Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου από τις 09:30 μέχρι τις 12:30 (εγγραφές: 09:00).

Διαβάστε περισσότερα
Συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας «Πουρνάρα» (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Καλούμε την Πολιτεία όπως προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση έτσι ώστε οι συνάνθρωποι μας που φιλοξενούνται προσωρινά στο Κέντρο και ειδικότερα τα ανήλικα παιδιά, να έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Ως ΠΟΕΔ δηλώνουμε την ετοιμότητά μας να συνδράμουμε, όπου αυτό είναι δυνατό, κυρίως σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών αυτών.

Διαβάστε περισσότερα
Συνεχίζεται η συνεργασία της ΠΟΕΔ με την Altius Insurance Ltd (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Η Altius Insurance για 19η χρονιά πρόσφατα, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Ταμείου της ΠΟΕΔ. Το Ειδικό Ταμείο των Μελών της ΠΟΕΔ βοηθά οικονομικά εκπαιδευτικούς - μέλη της,  για θέματα τα οποία αφορούν την υγεία των μελών της Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: άνοιγμα συστήματος για κρατήσεις για το Πάσχα (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

χει ανοίξει η πλατφόρμα για κρατήσεις και πληρωμές για τα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα (15 Απριλίου – 1 Μάϊου 2022).

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «Τρέχω/Περπατώ για τον αυτισμό» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου συμμετέχει στον αγώνα δρόμου, «Τρέχω/Περπατώ για τον αυτισμό», που θα γίνει την Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 στις 8 πμ. 

Διαβάστε περισσότερα
Κοινή Διακήρυξη Εκπαιδευτικών Οργανώσεων με την Ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Ως Εκπαιδευτικές  Οργανώσεις της Κύπρου, μέλη της ETUCE (European Trade Union Committee for Education), χαιρετίζουμε τον αξιοπρεπή και οργανωμένο αγώνα των γυναικών και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Δηλώνουμε με περηφάνεια ότι η κοινή προσπάθεια θα συνεχιστεί για να κάνουμε βήματα ώστε να γίνουν ουσιαστικά βήματα για εξίσωση των φύλων σε όλους τους τομείς της ζωής, διασφαλίζοντας ότι οι μελλοντικές γενιές θα ζήσουν τις αξίες της Ισότητας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Αμοιβαίας Αποδοχής και της Συμφιλίωσης

Διαβάστε περισσότερα
Εγγραφή μελών στο ταμείο αλληλεγγύης (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Όσα μέλη της ΠΟΕΔ ΔΕΝ είναι μέλη στο Ταμείο Αλληλεγγύης μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας την πιο κάτω αίτηση και αποστέλνοντάς την με φαξ στο 22817599 ή με έμαιλ στο [email protected]

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ταμείο Αλληλεγγύης μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο

Διαβάστε περισσότερα
Page 9 of 100First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •