Τελευταίες Ειδήσεις
Προνόμια σχεδίου μισθοδοσίας από την Alpha Bank (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

H Alpha Bank ανακοινώνει προνόμια σχεδίου μισθοδοσίας για τα μέλη ΠΟΕΔ. 

Διαβάστε περισσότερα
Σημαντική Εξέλιξη σε ό,τι αφορά στην αύξηση των Μόνιμων Οργανικών Θέσεων με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει την ικανοποίησή της για τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στη βάση της οποίας αρχίζει η υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ ΥΠΑΝ και ΠΟΕΔ, που αφορά τη δημιουργία μόνιμων οργανικών θέσεων στη Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση. Στόχος είναι ο αριθμός των έκτακτων εκπαιδευτικών να περιοριστεί σε βάθος τριετίας στο ποσοστό του 7%, αρχής γενομένης τη σχολική χρονιά 2024-2025.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας σας προσκαλεί στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει η Κλαδική Νηπιαγωγών με θέμα: "ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ; ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ!"

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Κερύνειας: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ!» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ)

Η Π.Ο.Ε.Δ. ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ  σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ!»

Διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τη Γραμματεία ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει την ικανοποίησή της για το θετικό κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνάς Μιχαηλίδου. Στη σημερινή συνάντηση διαφάνηκε η θετική πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας για επίλυση σημαντικών θεμάτων τα οποία έθεσε η ΠΟΕΔ και αφορούσαν θέματα Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ο.Ε.Δ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ στο πλαίσιο του διαλόγου για την αναβάθμιση του θεσμού των πρωινών και απογευματινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΥΠΑΝ (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Θέσεις ΠΟΕΔ στο πλαίσιο του διαλόγου για την αναβάθμιση του θεσμού των πρωινών και απογευματινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΥΠΑΝ. Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της συνάντησής μας που είχαμε στις 7 Νοεμβρίου 2023, η ΠΟΕΔ σας καταθέτει και γραπτώς τις θέσεις της

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 7ο σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί στο 7ο σεμινάριο παραδοσιακού χορού

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ αναφορικά με την έναρξη διαλόγου για την αύξηση του διοικητικού χρόνου της διευθυντικής ομάδας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της τελευταίας μας συνάντησης που έγινε στο πλαίσιο της έναρξης του διαλόγου μεταξύ ΥΠΑΝ και ΠΟΕΔ και έχει ως θέμα την αύξηση του διοικητικού χρόνου της διευθυντικής ομάδας, θα θέλαμε να καταθέσουμε και γραπτώς τις θέσεις της Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φιλανθρωπική, αθλητική εκδήλωση, αφιερωμένη στη μνήμη της συναδέλφου Θέκλας Καραντώνη:  "Christmas Race the Dragon" (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη Φιλανθρωπική - Αθλητική Δράση "Christmas Race the Dragon ", την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, από τις 8:00 π.μ - 11:00 π.μ., στο φράγμα Γερμασόγειας. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της συναδέλφου Θέκλας Καραντώνη.     

Διαβάστε περισσότερα
Page 9 of 100First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •