Τελευταίες Ειδήσεις
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Εκπαίδευσης – ΠΟΕΔ στο χωριό Βάσα Κοιλανίου για τη σχολική χρονιά 2012-2013 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012) (ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΣΑΣ)
Το Μουσείο Εκπαίδευσης θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή.
Κάθε μέρα μπορούν να φιλοξενούνται στο μουσείο έως δύο τμήματα (50 μαθητές/τριες, μέγιστος αριθμός 25 παιδιά σε κάθε εφαρμογή του προγράμματος).

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το μουσείο θα πρέπει να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο τηλεομοιότυπο 25307210 και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς για διευθέτηση της μέρας και ώρας της επίσκεψης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

(Επισυνάπτεται μενού και τιμές των εστιατορίων, όπως μας έχουν δοθεί από τα τρία εστιατόρια της Βάσας. Ισχύουν ακριβώς οι ίδιες τιμές και το ίδιο μενού και στα τρία εστιατόρια).   

Διαβάστε περισσότερα
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Εκπαίδευσης – ΠΟΕΔ στο χωριό Βάσα Κοιλανίου για τη σχολική χρονιά 2012-2013 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Το Μουσείο Εκπαίδευσης θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή.
Κάθε μέρα μπορούν να φιλοξενούνται στο μουσείο έως δύο τμήματα (50 μαθητές/τριες, μέγιστος αριθμός 25 παιδιά σε κάθε εφαρμογή του προγράμματος).

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το μουσείο θα πρέπει να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο τηλεομοιότυπο 25307210 και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς για διευθέτηση της μέρας και ώρας της επίσκεψης.

Διαβάστε περισσότερα
Ενημερωτική Εκδήλωση Κλαδικής Αντικαταστατών ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Κατεβάστε ΕΔΩ τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)
Η εκδήλωση παραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση κατατέθηκαν σύντομες εισηγήσεις από τους:Διαβάστε περισσότερα
ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2012 - 13 (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)
Μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012, στα γραφεία τηςΕ. ΕΠΟΕΔ  Λάρνακας στην ΠΑΣΥΔΥ , συστάθηκε η  κλαδική επιτροπή των αντικαταστατών συναδέλφωντης επαρχίας Λάρνακας για το 2012 - 13Διαβάστε περισσότερα
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΟΕΔ για Πανευρωπαϊκό Φορέα Συντεχνιών των Εργαζομένων ETUC (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)
Ως ΠΟΕΔ αναμένουμε πως μπροστά στις πρωτοφανείς περιστάσεις το Συνδικαλιστικό κίνημα θ΄ ανταποκριθεί στον ιστορικό του ρόλο και ενωμένο θα αντισταθεί στις ολέθριες πολιτικές της λιτότητας και της φτωχοποίησης.Διαβάστε περισσότερα
Εκδηλώσεις ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

1.    Ενημερωτική Εκδήλωση Κλαδικής Αντικαταστατών ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.
2.    Αντικατοχική Εκδήλωση ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στο Στ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς,
3.    Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των Δασκάλων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ., στο Σατιρικό Θέατρο στην Αγλαντζιά . 

Διαβάστε περισσότερα
Β΄ Παγκύπριο Συνέδριο Παγκύπριας Σχολής Γονέων: «Οι γονείς ως φορείς υγιούς ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Β΄ Παγκύπριο Συνέδριο Παγκύπριας Σχολής Γονέων:  

«Οι γονείς ως φορείς υγιούς ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού»

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012,  09.00 – 13.00, Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία
Υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους
Διαβάστε περισσότερα
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ CIIM ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
To Cyprus International Institute of Management (CIIM) μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς προσφέρει 2 υποτροφίες ύψους €5000 σε μέλη της ΠΟΕΔ για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση. Το πρόγραμμα  είναι αναγνωρισμένο από το ΣΕΚΑΠ, το ΚΥΣΑΤΣ και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και  προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα.  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 16 Νοεμβρίου 2012.  
Διαβάστε περισσότερα
ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ενημερωτική Εκδήλωση την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012) (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)
Η Κλαδική Αντικαταστατών ΠΟΕΔ Λευκωσίας σας καλεί σε Ενημερωτική Εκδήλωση
την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012
 ώρα 18:00
στη Δημοσιογραφική Εστία
με θέμα:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ -  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ -  ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα
Ενημερωτικό έντυπο της ΠΟΕΔ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ προς όλους τους συναδέλφους (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Προς: Διευθυντές/ντριες
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ (www.poed.com.cy) δημοσιεύεται ενημερωτικό έντυπο αναφορικά με τις προτάσεις για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τις πιθανές επιπτώσεις τους στην Εκπαίδευση. Παρακαλούμε όπως εκτυπώσετε το συγκεκριμένο έντυπο για κάθε συνάδελφο και μεριμνήσετε ώστε αυτό να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και αναφοράς στην αμέσως επόμενη συνεδρία του διδασκαλικού συλλόγου του σχολείου σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Διαβάστε περισσότερα
Page 93 of 100First   Previous   88  89  90  91  92  [93]  94  95  96  97  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •