Συμμετοχή ΠΟΕΔ στη συνάντηση στρογγυλής τραπέζης: «Ο ρόλος των Εκπαιδευτικών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, στην αναβάθμιση του κύρους και της ελκυστικότητας του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η ΠΟΕΔ συμμετείχε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Παιδεία,  (ETUCE) με θέμα: «Ο ρόλος των Εκπαιδευτικών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, στην αναβάθμιση του κύρους και της ελκυστικότητας τους επαγγέλματος του εκπαιδευτικού» (CEE Round Table 2023: The Role of Education Trade Unions in Central and Eastern Europe in Raising the Status and Attractiveness of the Teaching Profession), το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, από τις 9 μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΟΕΔ – ΔΟΕ στην Αλεξανδρούπολη Αιτήσεις για συμμετοχή (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 27ου Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (περιλαμβάνεται εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη) από τις 02 Ιανουαρίου 2024 μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα
Διήμερο συνέδριο με θέμα «Προγράμματα φιλαναγνωσίας σε σχολικές μονάδες και βιβλιοθήκες» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

O Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την ΠΟΕΔ και χορηγό το Υφυπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει διήμερο συνέδριο στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2023, στο οίκημα της Π.Ο.Ε.Δ. και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσιας: Γονείς ενάντιοι ή γονείς σύμμαχοι; Στον δρόμο προς τη συνεργασία και την αμοιβαιότητα (μελέτες περιπτώσεων γονέων παιδιών με αναπηρίες ή και εκπαιδευτικές ανάγκες) (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Γονείς ενάντιοι ή γονείς σύμμαχοι; Στον δρόμο προς τη συνεργασία και την αμοιβαιότητα (μελέτες περιπτώσεων γονέων - παιδιών με αναπηρίες ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες). Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Κλαδική Επιτροπή Ειδικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας. 

Διαβάστε περισσότερα
Συνέδριο Κλαδικής Επιτροπής Νηπιαγωγών ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Ψυχική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών και Παιδιών στην Προσχολική Ηλικία (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του ΥΠΠΑΝ, διοργανώνουν το Σάββατο 7/5/2022, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ, Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα " Ψυχική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών και Παιδιών στην Προσχολική Ηλικία ".

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ψηφιακή Εκπαίδευση και Δυνατότητες Αφήγησης μέσω της Ευρωπαϊκής Ψηφιακής Βιβλιοθήκης (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Απριλίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

H Έδρα της ΟΥΝΕΣΚΟ στην ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (TEΠΑΚ), η Κυπριακή Βιβλιοθήκη, η Europeana (Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Βιβλιοθήκη), το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με όλες τις εκπαιδευτικές οργανώσεις της Κύπρου (ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ), διοργανώνουν ένα μοναδικό σεμινάριο για τα δεδομένα της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης. 

Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ από τον Σύνδεσμο Στήριξη Αυτισμού Αμμοχώστου και την ΠΟΕΔ Αμμοχώστου (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Αυτισμός και η λειτουργικότητα του στο σχολικό πλαίσιο»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: Οι ιστορίες ανάποδα! Αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών μέσω των τεχνικών "Ροντάρι" (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Το Ε.Γ.ΠΟΕΔ Λευκωσίας διοργανώνει για την Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: Οι ιστοριες ανάποδα! Αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών μέσω των τεχνικών "Ροντάρι"

Διαβάστε περισσότερα
Πρακτικά 26ο Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου ΠΟΕΔ - ΔΟΕ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Πρακτικά 26ου Πανελληνιού συνεδρίου ΠΟΕΔ - ΔΟΕ Ιωάννινα 2019

Διαβάστε περισσότερα
Διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο "emJoy Conference 2019: Joyful Festival of Education" που θα γίνει στo Golden Age Hotel στην Αθήνα στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019. (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Προσκαλείστε να συμμετέχετε στο Διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο "emJoy Conference 2019: Joyful Festival of Education" που θα γίνει στo Golden Age Hotel στην Αθήνα στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019. Το διήμερο συνέδριο περιλαμβάνει ομιλίες για τη φιλική εκπαιδευτική επανάσταση, το πρόγραμμα In Harmony και το Φινλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα, όπως επίσης και διαδραστικά εργαστήρια σε θέματα όπως η καλλιέργεια ενσυναίσθησης μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, αισθητηριακό παιχνίδι και η χρήση μουσειακών συλλογών στην τάξη.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Τεχνολογία, Λογοτεχνία, Γραμματισμός», από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pieggrafes.ac.cy (Κατηγορία Προγράμματος: Ημερίδες-Συνέδρια) μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2019.

Διαβάστε περισσότερα
Εργαστήρι/Συμπόσιο: Η Μεσογειακή Διατροφή στην Υγεία και στην Ασθένεια (Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Εργαστήρι/Συμπόσιο

Η Μεσογειακή Διατροφή στην Υγεία και στην Ασθένεια (Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης)

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης προτίθεται να διοργανώσει τον Ιούνιο του 2019 (η ακριβής ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής θα καθοριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο) τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για δασκάλους δημοτικής που διδάσκουν ή θα τους ενδιέφερε να διδάσκουν χειροσφαίριση στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Διαβάστε περισσότερα
Διοργάνωση 8ης Ημερίδας Παιδικής Λογοτεχνίας : "Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!". Δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο νηπιαγωγείο. (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας πληροφορούμε  ότι, όπως κάθε χρόνο, το Βιβλιοπωλείο Rivergate, το Πανεπιστήμιο Frederick, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ), ο Σύνδεσμος Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, διοργανώνουν την ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας με θέμα:   “Ιστορίες να ονειρεύεσαι...! το Σάββατο 16 Μαρτίου,  από τις 8.15 π.μ.  μέχρι τις 2.00 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Frederick  στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα
Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΟΕΔ ΔΟΕ 30/4-4/5/2019 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Το φετινό Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο, που ως γνωστό διοργανώνεται από κοινού από τις αδελφές Οργανώσεις ΠΟΕΔ και ΔΟΕ, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου 2019 (εβδομάδα της διακαινησίμου).

Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ από τον Σύνδεσμο Στήριξη Αυτισμού Αμμοχώστου και την ΠΟΕΔ Αμμοχώστου (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ            ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ                ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αυτισμός – Η Επίδραση των Αισθητηριακών Συμπτωμάτων στη Διαδικασία της Μάθησης και της Καθημερινής Λειτουργικότητας». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο,  9 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 8:30-15:00 στο ξενοδοχείο Nissi Beach Resort, στην Αγία Νάπα. Εισηγήτρια:  Άννη Σαμψωνίδου- ΜΑ, OTR. 

Διαβάστε περισσότερα
Συνέδριο: Ο ρόλος της διευθυντικής ομάδας: πραγματικότητα και προκλήσεις». Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών και Κλαδική Επιτροπή Βοηθών Διευθυντών ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ      ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών και η Κλαδική Επιτροπή Βοηθών Διευθυντών Επαρχιακού Γραφείου Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας, διοργανώνουν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00-19:30, ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Ο ρόλος της διευθυντικής ομάδας: πραγματικότητα και προκλήσεις». Εισηγήτρια: Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα
Ημερίδα με θέμα: Επαυξημένη Πραγματικότητα και Διαθεματικότητα στην Διδακτική των Θετικών Επιστημών. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Γυμνάσιο Παλουριώτισσας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ    ---   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ   ---   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Kύπρου και το Γυμνάσιο Παλουριώτισσας, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: "Επαυξημένη Πραγματικότητα και Διαθεματικότητα στην Διδακτική των Θετικών Επιστημών". 

Διαβάστε περισσότερα
1η Ανακοίνωση 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς», η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος προκηρύσσουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τον τίτλο:

«Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες»

Διαβάστε περισσότερα
Σεμινάριο: "Αντιμετώπιση των δυσκολιών των Μαθηματικών και της Δυσαριθμησίας με έξυπνο τρόπο" από την ΠΟΕΔ Λεμεσού και Πάφου (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  - ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και Πάφου με πρωτοβουλία των αντίστοιχων κλαδικών Ειδικής Εκπαίδευσης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Αντιμετώπιση των δυσκολιών των Μαθηματικών και της Δυσαριθμησίας με έξυπνο τρόπο». 

 

Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: "ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ-WEB TOOLS" (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

Τα Επαρχιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων Λευκωσίας ΟΕΛΜΕΚ-ΠΟΕΔ-ΟΛΤΕΚ, σας προσκαλούν στο επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνουν με θέμα: " ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - Ρομποτικη - Webtools συνεργάτες μάθησης". Λύκειο Αρχαγγέλου Απόστολος Μάρκος, Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018,  9:00 -13:00

Διαβάστε περισσότερα
Ημερίδα με θεμα την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας.  (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Γ’ - Στυλιανός Λένας, σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θεμα την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας.  Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου Living Book, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο το προγράμματος Erasmus+, και θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στις 08:30 - 16:00, στο Αμφιθέατρο Δ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το επαρχιακό γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας, η Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον διοργανώνουν εκπαιδευτικά συνέδρια με θέμα: "Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

Διαβάστε περισσότερα
Εκπαιδευτική Ημερίδα για την Πρόληψη της Παιδικής Κακοποίησης (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΑΦΙΣΑ                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Εκπαιδευτική Ημερίδα:  "Πρόληψη της Παιδικής  Κακοποίησης".  Διοργανωτές: Παγκύπρια Σχολή Γονέων  - Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ από τον Σύνδεσμο Στήριξη Αυτισμού Αμμοχώστου και την ΠΟΕΔ Αμμοχώστου (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ - ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 Η συμμετοχή στη Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ  - Θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχήςΗ δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ. 

Διαβάστε περισσότερα
Το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Αγγλικής (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αγγλικής (CyTEA) οργανώνει διήμερο συνέδριο στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα
Ημερίδα: "Γονείς και Δάσκαλοι ενημερώνονται" (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη ΠΟΕΔ, τη Παγκύπρια Σχολή Γονέων και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: "Γονείς και Δάσκαλοι ενημερώνονται"

Διαβάστε περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΕ’ Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΠΟΕΔ ΔΟΕ: "Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, μετά από διακοπή 6 χρόνων, επαναφέρουν τον  θεσμό της από κοινού διοργάνωσης του Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Διαβάστε περισσότερα
ΚΕ’ Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΠΟΕΔ ΔΟΕ: "Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μέχρι τις 12 Απριλίου 2017) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης Κύπρου και Ελλάδας, Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), συνδιοργανώνουν, το διήμερο 19 και 20 Απριλίου, το 25ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα
Θ’ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

«ΔΙΑΛΕΓΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Η Τέχνη του Διαλόγου στην Εκπαιδευτική Διαδικασία»

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ                 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα
Πολιτιστική Επιτροπή Πάφου: Συνέδριο, με τίτλο: «διαΤΡΟΦΗΝ» (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου σε συνεργασία με το C.D.A. College Πάφου παρουσιάζει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 ένα ενδιαφέρον Συνέδριο, με τίτλο: «διαΤΡΟΦΗΝ».

Διαβάστε περισσότερα
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ : "Διδασκαλία Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Σχολείο" (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

"Διδασκαλία Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Σχολείο"

Εκπαιδευτικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής «Θεωρία και Πράξη Κινητικών Δεξιοτήτων»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ  ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2107 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017) (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η Π.Ο.Ε.Δ.  ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ  σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με έμφαση στα πιο  κάτω:

  • Ενδυνάμωση του ρόλου του εκπαιδευτικού και ενίσχυση της ψυχικής του ανθεκτικότητας
  • Σχέσεις διευθυντικής ομάδας και εκπαιδευτικών,

μέσα στο πλαίσιο του ρόλου του εκπαιδευτικού στη μετασύγχρονη εποχή.

Διαβάστε περισσότερα
Εκπαιδευτική Ημερίδα από την Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών Λευκωσίας: "Προσέγγιση Κοινωνικών Θεμάτων μέσα από τις τέχνες (Δράμα, Μουσική, Εικαστικά, Λογοτεχνία)" (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

 Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017, 9.00 π.μ. – 12.15 μ.μ.

Γραφεία ΠΟΕΔ Λεωφ. Κυρηνείας 184, 2112 Αγλαντζιά

  • Η σχέση με τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο,  τη φύση και το Θεό μέσα από τις τέχνες           
  • Το Εκπαιδευτικό Δράμα ως μέσο Θρησκευτικής  Αγωγής – Σχεδιασμός και εφαρμογή μαθημάτων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας
Διαβάστε περισσότερα
Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου: Μουσική Ημερίδα με θέμα «Τραγουδώ και Μαθαίνω: Πρακτικές Εφαρμογές Μουσικοθεραπείας στην Εκπαίδευση» (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

To Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρο διοργανώνει Μουσική Ημερίδα με θέμα «Τραγουδώ και Μαθαίνω: Πρακτικές Εφαρμογές Μουσικοθεραπείας στην Εκπαίδευση» την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα
Εκδηλώσεις ΠΟΕΔ Λεμεσού - Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Δηλώστε συμμετοχή στο Διήμερο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής με τίτλο : «Πετοσφαιρα : Εκμάθηση Τεχνικής και Τροποποιημένα Παιχνίδια». Επίσης η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού σας καλεί να ενισχύσετε με τη συμμετοχή σας στο Run In Colour  2016 το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο βοηθά για την δημιουργία συνθηκών φιλοξενίας των συγγενών των ασθενών στο Παιδοογκολογικό Μακάριο Νοσοκομείο.

 

Διαβάστε περισσότερα
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ 5ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ «Φύλο και Εκπαίδευση : Μια εξίσωση ισότητας» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ 5ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ  «Φύλο και Εκπαίδευση : Μια εξίσωση ισότητας» Διαβάστε περισσότερα
Εισηγήσεις από το Ενημερωτικό Σεμινάριο με Θέμα «Σύστημα Ενισχυτικής και Εναλλακτικής Επικοινωνίας ΜΑΚΑΤΟΝ» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)
Η Κλαδική Ειδικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ Λευκωσίας διοργάνωσε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού
Ενημερωτικό Σεμινάριο με Θέμα «Σύστημα Ενισχυτικής και Εναλλακτικής Επικοινωνίας ΜΑΚΑΤΟΝ» Διαβάστε περισσότερα
Εισηγήσεις 4ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ:«Σύγχρονο Ευρωπαϊκό Σχολείο : Σχολείο Εργαστήριο Κριτικής Σκέψης» (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Εισηγήσεις 4ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ:«Σύγχρονο Ευρωπαϊκό Σχολείο : Σχολείο Εργαστήριο Κριτικής Σκέψης»

Σάββατο 3Μαρτίου 2012, 09:30 -13:00

Αίθουσα Δημοσιογραφικής Εστίας, Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα
Εισηγήσεις Συνεδρίου ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011) (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας για τη σχολική παραβατικότητα.

Μοντέλο επικοινωνίας για συντονιστές και διαμεσολαβητές μαθητές. Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου.

Αξιοποίηση παραδειγμάτων καλής πρακτικής, Προαγωγής Υγείας και Πρόληψης της Παραβατικότητας στη σχολική Μονάδα.

Διαβάστε περισσότερα