Τελευταίες Ειδήσεις
Global College: Παραχώρηση υποτροφιών (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Διεύθυνση της Σχολής "Global College" (Λευκωσία) προκηρύσσει τη χορήγηση αριθμού υποτροφιών σε πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή/και πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για φοίτηση στο Αξιολογημένο-Πιστοποιημένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών επιπέδου (Μάστερ), με την επωνυμία «Μεταπτυχιακό στις Δημιουργικές Τέχνες & Εμψύχωση (1.5 ΑκαδημαϊκάΈτη, 90 ECTS, Μάστερ)»

Διαβάστε περισσότερα
Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία" (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΣΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Μουσείο Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, στη Βάσα Κοιλανίου στην Κύπρο συνδιοργανώνει το "Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία".

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Συμμετοχή Αθλητικής Επιτροπής στον Μαραθώνιο Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Αγαπητοί/Αγαπητές συνάδελφοι/ισσες, Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Λεμεσού με ομάδα στον εταιρικο δρόμο 5ΚΜ, το Σάββατο, 13 Απριλιου 2024 στις 9:00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: ανοιχτός διάλογος για αντικαταστάτες και αντικαταστάσεις (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Η Κλαδική Επιτροπή Αντικαταστατών της ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με την Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λευκωσίας διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ για όλα τα θέματα που αφορούν τους αντικαταστάτες και τις αντικαταστάσεις στα σχολεία. 

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η 8η Μαρτίου από το 1975 έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Είναι μέρα τιμής όλων των γυναικών για την προσφορά τους στην κοινωνία και τους αγώνες τους ώστε να κερδίσουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει, την ισότιμη με τους άντρες μεταχείριση, σε κάθε τομέα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Λάθη και παραλείψεις της Αρμόδιας Αρχής δημιουργούν αδικίες και αναστάτωση σε συναδέλφους (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ σημειώνει δημόσια την κατάφωρη αδικία που βιώνουν συνάδελφοι, ως αποτέλεσμα λανθασμένων ή/και ελλιπών χειρισμών/παραλήψεων, σε ζητήματα που αφορούν στη διαδικασία προαγωγής ή/και αξιολόγησής τους από την Αρμόδια Αρχή.

Διαβάστε περισσότερα
Ανάρτηση Εκλογικού Καταλόγου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Στα πλαίσια της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΠΟΕΔ για την τετραετία 2024 - 2028, έχει αναρτηθεί σήμερα Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024, στα Κεντρικά και τα Επαρχιακά Γραφεία της Οργάνωσης, σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού: https://bit.ly/NEO-KATASTATIKO-POED , ο πλήρης Κατάλογος Μελών κατά Επαρχιακό Γραφείο, όπως αυτός βρισκόταν σε ισχύ στις 31/12/2023.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEDITERRANEAN BEACH – ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Προσφορά πακέτων διαμονής, αποκλειστικά για τα μέλη ΠΟΕΔ, στο ανακαινισμένο (2022) ξενοδοχείο MEDITERRANEAN BEACH στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ: κρατήσεις για την περίοδο από Πάσχα 2024 ως αρχές Ιουλίου 2024 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Κρατήσεις για τις διακοπές του Πάσχα και για τον Μάιο – Ιούνιο 2024 στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Το ΥΠΑΝ επιβάλλεται να βρει λύσεις για το θέμα των αντικαταστάσεων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το ΔΣ της ΠΟΕΔ ενημερώθηκε για τη συνάντηση της Γραμματείας ΠΟΕΔ με το ΥΠΑΝ που είχε ως μοναδικό θέμα την έλλειψη αντικαταστατών στις σχολικές μονάδες, κάτι που δυσχεραίνει σοβαρά την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω θέμα απασχολεί την ΠΟΕΔ. Είναι ένα πρόβλημα που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί τα σχολεία και δυστυχώς η Επίσημη Πλευρά, δεν έχει προχωρήσει σε ενέργειες για οριστική επίλυσή του μέχρι σήμερα. Για τον λόγο αυτό, το ΔΣ ΠΟΕΔ εκφράζει την έντονη δυσφορία του για την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς ΥΠΑΝ, στην επίλυση ενός τόσο σοβαρού θέματος. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 5 of 100First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •