Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Καλοκαιρινή βραδιά (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί σε μία βραδιά στο Lush Beach Bar Resto, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 20:45.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: «Γνωριμία με το Windsurfing» (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, διοργανώνει την ημερίδα: «Γνωριμία με το Windsurfing», την ΠΕΜΠΤΗ 29/6, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Λευκωσίας (ALL YOU CAN SURF)

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Γνωριμία με αθλήματα νερού (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, διοργανώνει ημερίδες, με τίτλο: «Γνωριμία με αθλήματα νερού».

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Ναυταθλήματα (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΝΑΥΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα
Προτάσεις Γενικών Αντιπροσώπων για τροποποιήσεις του Καταστατικού, στην Καταστατική Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπρόσωπων 22 Ιουνίου 2023 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Προτάσεις Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ για τροποποιήσεις του καταστατικού, στην Καταστατική Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπρόσωπων 22 Ιουνίου 2023. Κατατίθεται έγγραφο, που περιλαμβάνει προτάσεις από τους Γενικούς Αντιπροσώπους της ΠΟΕΔ και οι οποίες θα τεθούν προς ψήφιση στην Καταστατική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στις 22 Ιουνίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"  (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

H Πολιτιστική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού και ο ραδιοσταθμός  CHOICE FM διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση για ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ  «Αμερίκος Αργυρίου», την  Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 5:00 μ.μ. στο Πάρκο Λανιτείου.

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση αποκοπής Ιουνίου 2023 για το Ταμείο Αλληλεγγύης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Ως Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα: Τον Ιούνιο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Ιωάννας Καραλή, η οποία απεβίωσε στις 03/04/2023. Ταυτόχρονα, όσα μέλη της ΠΟΕΔ επιθυμούν να εγγραφούν και ως μέλη του ταμείου για να συνεισφέρουν και αυτοί σε περίπτωση θανάτου μέλους του ταμείου, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Ετήσια Συνεστίαση Κλαδική Επιτροπής Νηπιαγωγών Λεμεσού προς τιμή των αφυπηρετουσών νηπιαγωγών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Η  Ε.Ε. Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού, μέσω της  Κλαδικής  Επιτροπής Νηπιαγωγών Λεμεσού, διοργανώνει την Ετήσια Συνεστίασή της για τη σχολική χρονιά 2022-23, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη, 22/06/2023 στις 20:00 στην ταβέρνα «Τρία Αλώνια», στον Άγιο Τύχωνα.

Διαβάστε περισσότερα
Γνωστοποίηση Καταστατικής Συνδιάσκεψης και πρόταση ΔΣ ΠΟΕΔ προς τους Γενικούς Αντιπροσώπους (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

H ΠΟΕΔ γνωστοποιεί στα μέλη της ότι, δυνάμει των σχετικών άρθρων του Καταστατικού της ΠΟΕΔ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, Καταστατική Συνδιάσκεψη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων (Γ.Α.) της Οργάνωσης. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ στην Καταστατική Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπρόσωπων 22 Ιουνίου 2023 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το έγγραφο αποτελεί πρόταση του ΔΣ ΠΟΕΔ και θα τεθεί προς ψήφιση στην Καταστατική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στις 22 Ιουνίου 2023.

Είναι χωρισμένο σε δύο στήλες. Η πρώτη περιλαμβάνει τα άρθρα του υφιστάμενου Καταστατικού της Οργάνωσης. Στη δεύτερη στήλη περιλαμβάνονται οι προτεινόμενες αλλαγές, προσθήκες ή απαλοιφές, σε άρθρα του Καταστατικού της ΠΟΕΔ. Οι αλλαγές και προσθήκες σημειώνονται με κόκκινο χρώμα. Οι απαλοιφές σημειώνονται με διαγραφή κειμένου.

Διαβάστε περισσότερα
Page 5 of 100First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •