Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Λευκωσίας:  «Συνδυάζοντας Μοντέλα Διαχείρισης της Τάξης για την Επίτευξη Κατάλληλου Μαθησιακού Περιβάλλοντος: Πρακτικές Ιδέες και Εφαρμογές» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

«Συνδυάζοντας Μοντέλα Διαχείρισης της Τάξης για την Επίτευξη Κατάλληλου Μαθησιακού Περιβάλλοντος: Πρακτικές Ιδέες και Εφαρμογές»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ για την 8η Μαρτίου: Διεθνής Μέρα της Γυναίκας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η 8η Μαρτίου έχει επικρατήσει ως η Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκα (υιοθετήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1975), μέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα των γυναικών, για να θυμίζει σε όλες και όλους, τους αιματηρούς αγώνες των γυναικών να κερδίσουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει, την ισότιμη με τους άντρες μεταχείριση, σε κάθε τομέα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή της. «Το συναπάντημα του Χθες με το Σήμερα, ατενίζοντας το Αύριο»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΟΕΔ: Ενημερωτικό Δελτίο (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΔΕΛΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ το τελευταίο διάστημα, συζήτησε εκτενώς τα χρονίζοντα ζητήματα που απασχολούν την Οργάνωση, τόσο συνδικαλιστικά όσο και εκπαιδευτικά και που επηρεάζουν δυσμενώς την ποιότητα της εκπαίδευσης, τις εργασιακές συνθήκες και γενικότερα την καθημερινότητα όλων των εκπαιδευτικών.

Διαβάστε περισσότερα
Βαθιά θλίψη και οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ),  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν δεκάδες συνάνθρωποί μας. Ακόμη μεγαλύτερη θλίψη προκαλεί το γεγονός πως τα θύματα ήταν κυρίως νεαρά παιδιά και φοιτητές.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Συγχαρητήρια Ανακοίνωση με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου, ως νέας Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, εκφράζουμε, εκ μέρους της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και του συνόλου των μελών της, θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Διαβάστε περισσότερα
Υποτροφίες στα μέλη της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα παραχωρήσει μια (1) υποτροφία 50% επί των διδάκτρων για όλα τα έτη σπουδών στα μέλη της ΠΟΕΔ που θα γίνουν αποδεκτά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στα ακόλουθα Διδακτορικά Προγράμματα: Επιστήμες της Αγωγής, Ψυχολογία, Μουσική

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπρια Συνέλευση μελών ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, συγκαλούνται Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις για να διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης. Σκοπός, η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά θέματα. Αναλυτική περιγραφή των θεμάτων, θα αναρτηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα
«Πλαίσιο Δράσεων για την ελκυστικότητα του Eπαγγέλματος του Eκπαιδευτικού» - (Towards a Framework of Action on the Attractiveness of the Teaching Profession) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Τελική Συνδιάσκεψη του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Έργου, που πραγματοποίησαν από κοινού η ETUCE και η EFEE στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Τομεακού Κοινωνικού Διαλόγου για την Εκπαίδευση (ESSDE), Βαρσοβία 30-31/1/2023, με θέμα: «Πλαίσιο Δράσεων για την ελκυστικότητα του Eπαγγέλματος του Eκπαιδευτικού» - (Towards a Framework of Action on the Attractiveness of the Teaching Profession).

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!"  (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Το Ε.Γ.  Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού διοργανώνουν  Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!" 
 

Διαβάστε περισσότερα
Page 5 of 100First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •