Τελευταίες Ειδήσεις
Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού: Καρναβαλίστικο πάρτυ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)

Το  καρναβαλίστικο πάρτυ της ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ επιστρέφει ξανά! Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής της Επιτροπής, καλεί όλους σας ( εκπαιδευτικούς και μη)  να ξεφαντώσετε μαζί με την παρέα σας στο KAYA Bar-Limassol 
παρέα με τους DJ ASIMENOS & DJ RENOS.

Διαβάστε περισσότερα
70χρονα ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η 9η Απριλίου 1953, καταγράφεται ως η μέρα ίδρυσης της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ). Φέτος η Οργάνωσή μας συμπληρώνει 70 χρόνια αγώνων, δράσης και προσφοράς.

Διαβάστε περισσότερα
Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΕΔ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δωρεάν προσφορά για τα μέλη της ΠΟΕΔ και τα παιδιά τους Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 12:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσιας: Γονείς ενάντιοι ή γονείς σύμμαχοι; Στον δρόμο προς τη συνεργασία και την αμοιβαιότητα (μελέτες περιπτώσεων γονέων παιδιών με αναπηρίες ή και εκπαιδευτικές ανάγκες) (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Γονείς ενάντιοι ή γονείς σύμμαχοι; Στον δρόμο προς τη συνεργασία και την αμοιβαιότητα (μελέτες περιπτώσεων γονέων - παιδιών με αναπηρίες ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες). Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Κλαδική Επιτροπή Ειδικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας. 

Διαβάστε περισσότερα
Λανθασμένοι χειρισμοί ΥΠΑΝ και Κυβέρνησης υπονομεύουν την Επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Η ΠΟΕΔ και οι Οργανωμένοι Γονείς, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη σταδιακή επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης, ώστε να καλύπτει σε βάθος τριετίας τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. ΥΠΑΝ και Κυβέρνηση υπονόμευσαν, μέσα από τους κακούς χειρισμούς τους, μια εκπαιδευτική πολιτική, που η φιλοσοφία της είναι σωστή, αφού έχει θετικό αντίκτυπο τόσο εκπαιδευτικά όσο και κοινωνικά και έχει καταλήξει, αδίκως, σε πεδίο σύγκρουσης.

Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αξιοποίηση εστιατορίου ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

H ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται για συνεργασία με ιδιώτες, για την αξιοποίηση του εστιατορίου στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες. Η ΠΟΕΔ είναι ανοικτή σε προτάσεις από ενδιαφερόμενους, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με πολύ καλές συνθήκες εργασίας και μεγάλο αριθμό πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 99431467 ή 99406660 (08:00-13:30) καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα
Επέκταση Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης – Καταδικάζουμε  την αδικαιολόγητη και ατεκμηρίωτη κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί από τον Υπουργό Παιδείας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Μετά την καταψήφιση από τη Βουλή, της αναπομπής της Νομοθεσίας για σταδιακή επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης, έτσι ώστε να καλύπτει σε βάθος τριετίας τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, ΠΟΕΔ και Οργανωμένοι Γονείς Προδημοτικής Εκπαίδευσης, σημειώνουν τα εξής: Θέση των δύο Οργανώσεων ήταν και είναι η καθιέρωση, θεσμοθέτηση και εφαρμογή της Δωρεάν Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης από τα 4 έτη, με σωστό σχεδιασμό, μέσα από τις δομές του Δημόσιου Σχολείου. Όλες οι εισηγήσεις και τοποθετήσεις των Οργανώσεων στηρίζονται σε αυτή τη βασική αρχή, κάτι που κατατέθηκε και σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Επισημαίνουμε ότι, παρόμοιος σχεδιασμός, είχε ακολουθηθεί και στην περίπτωση της αύξησης του ορίου εισδοχής στο Δημοτικό, χωρίς να χρειαστεί η επιχορήγηση ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα
Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ Αμμοχώστου: Φιλανθρωπικό Τουρνουά Bowling (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Η Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ Αμμοχώστου διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά Βowling κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Δημιουργήστε την δική σας ομάδα 5-8 ατόμων, (ή σας εντάσσουμε εμείς σε μια) και ελάτε όλοι στις 04/01/2023 ημέρα Τετάρτη στο Play4All στο Παραλίμνι για να περάσετε όμορφα και να προσφέρετε την αγάπη σας! Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Κυριάκου Σπάου από το Λιοπέτρι.

Διαβάστε περισσότερα
Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εύχεται στα μέλη και τους συνεργάτες της Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με την ευχή για έναν κόσμο χωρίς βία, γεμάτο Αγάπη και Ειρήνη! Η γέννηση του Σωτήρα που φέρνει στον κόσμο τη χαρά, την αλήθεια, την ελπίδα και το θάρρος, ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερο φως. Η νέα χρονιά ας φέρει και στην πατρίδα μας, που παραμένει για 48 χρόνια κατεχόμενη, την ελπίδα για Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργανώνει για παιδιά και ενήλικες, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 11:00 στο Ballroom στη Λάρνακα.

Διαβάστε περισσότερα
Page 8 of 100First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •