Τελευταίες Ειδήσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (30μηνη διακοπτόμενη υπηρεσία με σύμβαση και αθροιστικό 30μηνο αντικαταστατών) (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)

Επιχορήγηση δύο προσφυγών:  Α. για μετατροπή 30μηνης διακοπτόμενης υπηρεσίας με σύμβαση και  Β. αθροιστικού 30μηνου αντικαταστατών, σε υπηρεσία αορίστου χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΠΟΕΔ για αντικαταστάσεις (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Οδηγίες ΠΟΕΔ για αντικαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα
"Μαζί τραβάμε κουπί...": Dragon Boat Event από την ΠΟΕΔ Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού (στο πλαίσιο δράσης της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Εκπαιδευτικού, αποφάσισε να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στα μέλη του. Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του Dragon Boat στον Φράκτη Γερμασόγειας στις 5 και 8 Οκτωβρίου 2022. 

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ταμείου αλληλεγγύης και βοήθειας, για τον θάνατο της Χλόης Έλληνα Σιαηλή (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Ως Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα: Τον Σεπτέμβριο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Χλόης Έλληνα Σιαηλή, η οποία απεβίωσε στις 08/06/2022. Ταυτόχρονα, όσα μέλη της ΠΟΕΔ επιθυμούν να εγγραφούν και ως μέλη του ταμείου για να συνεισφέρουν και αυτοί σε περίπτωση θανάτου μέλους του ταμείου, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους.

Διαβάστε περισσότερα
Διακοινοτική Παιδική Χορωδία: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων (ανοιχτή για παιδιά ηλικίας 5 με 11 χρονών) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Διακοινοτική Παιδική Χορωδία επέστρεψε και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής! Σας παρακαλούμε όπως μοιραστείτε τις παρακάτω πληροφορίες με τους μαθητές και μαθήτριές σας και τη διεύθυνση του σχολείου στο οποίο εργάζεστε. τη Χορωδία τα παιδιά συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες, συνεργάζονται και γνωρίζουν το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις φωνητικές τους ικανότητες. Μαθαίνουν, επίσης, τραγούδια στην Αγγλική, Ελληνική και Τουρκική γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα
Έκτακτη ενημέρωση για κάλυψη αναγκών για διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, με σημερινή απόφασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει εγκρίνει 60 συμβάσεις προς κάλυψη αναγκών για διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία στα σχολεία που ανήκουν στο πρόγραμμα ΔΡΑ.Σ.Ε+.
Η ΠΟΕΔ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις μέχρι την υλοποίηση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο αγώνας της Οργάνωσης θα συνεχιστεί, με στόχο την πλήρη κατάργηση του καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών στο Δημόσιο Σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες και καθήκοντα για τον Υπεύθυνο Προώθησης της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ στο σχολείο (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας των σχολείων, σας διαβιβάζουμε πρώτιστα  τις πιο θερμές ευχές μας για καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά 2022-2023. Η Γραμματεία της ΠΟΕΔ σας ευχαριστεί που έχετε αναλάβει την Υπευθυνότητα για την Παιδική Χαρά, μια θέση η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του περιοδικού, στην υλοποίηση των παραγγελιών και στον έλεγχο της διανομής του στο σχολείο σας.

Διαβάστε περισσότερα
Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2022-2023 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το περιοδικό της ΠΟΕΔ, Παιδική Χαρά, θα κυκλοφορήσει και φέτος στα σχολεία μας. Σημειώνουμε δε, ότι η Παιδική Χαρά έχει συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής, απόδειξη της ποιότητας του περιοδικού και της 60χρονης συμβολής της στην ποιοτική ψυχαγωγία γενεών και γενεών. Οι παραγγελίες για το περιοδικό θα γίνονται μέσω του δελτίου παραγγελίας, δελτία τα οποία έφθασαν και βρίσκονται ήδη στο σχολείο σας και σας παρακαλούμε όπως τα διανέμετε σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου σας. Το περιοδικό και φέτος θα κυκλοφορήσει σε 8 τεύχη. Η πρώτη έκδοση θα είναι εντός Οκτωβρίου. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή του συνολικού ποσού παραγγελιών, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Παιδικής Χαράς (περισσότερες πληροφορίες στην επιστολή για τον υπεύθυνο της Παιδικής Χαράς).

Διαβάστε περισσότερα
Ηλεκτρονικό μητρώο μελών ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Οργάνωση έχει προχωρήσει στη δημιουργία πλατφόρμας, η οποία φιλοξενεί το ηλεκτρονικό μητρώο των μελών της ΠΟΕΔ.  Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Οργάνωση, αφού τα στοιχεία των μελών θα είναι επικαιροποιημένα ανά πάσα στιγμή. Τα μέλη της ΠΟΕΔ προτρέπονται  να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://www.poedmembers.com/login και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους. Καλούνται επίσης σε περίπτωση, έκτακτης μετάθεσης, ή μετακίνησης να πράττουν το ίδιο.

 

Διαβάστε περισσότερα
Οι Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ, συναντήθηκαν με την Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το καθεστώς απασχόλησης των Εκπαιδευτικών που είναι με αγορά υπηρεσιών (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2022 συνάντηση των Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ με τη Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για το θέμα της εξέτασης του καθεστώτος απασχόλησης, των εκπαιδευτικών που απασχολούνται με αγορά υπηρεσιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σύμφωνα με τους περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμους του 2010 έως (ΑΡ 4) του 2021.

Διαβάστε περισσότερα
Page 8 of 100First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •