Αιμοδοσία ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Δίνω αίμα… Δίνω Ζωή… (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εκπαιδευτικού, το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, διοργανώνει αιμοδοσία εις μνήμην όλων των συναδέλφων εκπαιδευτικών που δεν είναι πια μαζί μας. 

 

Η αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα, 4/10/2021, 16:00-18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητριού στο Παραλίμνι.

Διαβάστε περισσότερα
Θλίψη και συμπαράσταση ΠΟΕΔ προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει λύπη και θλίψη για όσα έχουν επισυμβεί στις περιοχές της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο τεσσάρων συνανθρώπων μας, την καταστροφή αρκετών κατοικιών και άλλης περιουσίας των κατοίκων, καθώς επίσης και μεγάλης έκτασης καλλιεργήσιμης γης και φυσικού πλούτου της περιοχής

Διαβάστε περισσότερα
Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού και ο Σύνδεσμος Γονέων του ΙΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου. Η αιμοδοσία θα γίνει την Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021, στο ΙΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ, στις 18:00- 20:00.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ υποστηρίζει τη δράση: Απλώνω Ευτυχία για τα παιδιά του Συνδέσμου "Ένα Όνειρο μια Ευχή" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

 Μια τεράστια μπουγάδα με χιλιάδες παιδικές φανελίτσες στις οποίες αποτυπώνεται τι αποτελεί ευτυχία για τα παιδιά θα απλωθεί σε σχοινιά στον

 Μόλο Λεμεσού. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου και ώρα 10 π.μ. Στόχος να σταλεί μήνυμα ψυχικής ενδυνάμωσης σε όλο τον κόσμο και ειδικά στα

 παιδιά του Συνδέσμου που τόσο το έχουν ανάγκη. Μήνυμα αγάπης και προσφοράς.

 

 Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και υποστηρικτές είναι ο Δήμος Λεμεσού και η ΠΟΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα
Κοινή διακήρυξη των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις της Κύπρου, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Συνδικάτων για την Εκπαίδευση - ETUCE, με αφορμή την 8η  Μαρτίου, η οποία είναι η ημέρα του αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση των γυναικών, χαιρετίζουν για μία ακόμη φορά όλες τις εργαζόμενες γυναίκες και διακηρύττουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για ισότητα των φύλων ακολουθώντας όλα τα θεμελιώδη βήματα προς την ανάπτυξη της πολιτικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης των γυναικών με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ στηρίζει δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για Ραφαήλ Στυλιανού και άλλους συνανθρώπους μας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης και προσφοράς, είναι υποστηρικτής και συνδιοργανωτής προσπάθειας που καταβάλλεται για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για τον Ραφαήλ Στυλιανού αλλά και άλλους συνανθρώπους μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα
Συγκέντρωση και αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων για τα παιδιά στον Λίβανο (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

H ΠΟΕΔ καλεί όλα τα μέλη της και ιδιαίτερα τις Διευθύνσεις των Σχολείων σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων να συγκεντρώσουν παιδικά και νεανικά βιβλία λογοτεχνίας, στην αγγλική, τη γαλλική και την αραβική γλώσσα για να αποσταλούν στον Λίβανο.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ στηρίζει τον «Ραδιομαραθώνιο Ευγνωμοσύνης»  του Δήμου Ύψωνα σε συνεργασία με το ραδιoφωνικό σταθμό ACTIVE RADIO.  (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

H ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι έχει αποφασίσει τη στήριξη της εκδήλωσης «Στείλε φέτος την Ευγνωμοσύνη σου» του Δήμου Ύψωνα και του ραδιoφωνικού σταθμού Active Radio  με την αγορά 60 βιβλίων διαφόρων εκδοτικών οίκων αξίας €540.  Μια μεγάλή εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τον δήμο Ύψωνα, τον Λούη Πατσαλίδη και το Active Radio στις 19 Δεκεμβρίου 2020. 

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ στηρίζει την προώθηση του καινοτόμου προγράμματος φιλαναγνωσίας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ στηρίζει τη προώθηση του καινοτόμου προγράμματος φιλαναγνωσίας του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου και του Δήμου Στροβόλου.  

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» που στηρίζει τα παιδιά στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄, με πώληση του βιβλίου «Στη Χώρα των Μπούκληδων» των Μαρίας Κρέμμα Μότη & Άντρης Κρητικού Ζάνη (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της ΠΟΕΔ, έχει αποφασίσει όπως προωθήσει την πώληση του βιβλίου των εκλεκτών συναδέλφισσων νηπιαγωγών Μαρίας Κρέμμα Μότη και Άντρης Κρητικού Ζάνη. Τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βιβλίου διατίθενται για οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», που στηρίζει τα παιδιά στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄.   

Διαβάστε περισσότερα
Δωρεά €10.000 στο Υπουργείο Υγείας (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 11 Απριλίου 2020) (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ηγεσία της Οργάνωσης αποφάσισε να εισφέρει το ποσό των €10.000 στο Υπουργείο Υγείας για να το αξιοποιήσει κατά την κρίση του το Υπουργείο είτε για την αγορά αναλώσιμων νοσοκομειακού εξοπλισμού είτε για τεστ κορωνοϊού, είτε για κάλυψη άλλων αναγκών όπως το ίδιο θα κρίνει.

Διαβάστε περισσότερα
Δωρεά προστατευτικών μασκών από ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020) (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Οργάνωση, στην προσπάθεια να ενισχύσει και να βοηθήσει το κράτος στη μάχη κατά της πανδημίας ανταποκριθήκε σε μια έκκληση που έγινε για κατασκευή των προστατευτικών μασκών με τη διαφάνεια μπροστά. Αγοράσαμε υλικά και τα στείλαμε για την κατασκευή 1.000 τέτοιων μασκών σε ομάδες εθελοντών που δημιουργήθηκαν για αυτό τον σκοπό. Και αυτές οι ομάδες ενισχύθηκαν με εθελοντές εκπαιδευτικούς όπως και η ομάδα που ενίσχυσε το Υπούργειο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα
Γύρω στους 100 εθελοντές μέλη της ΠΟΕΔ αξιοποιούνται από το Υπουργείο Υγείας στη μάχη κατά του κορωνοϊού (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020) (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Γύρω στους 100 εθελοντές, μέλη της ΠΟΕΔ, αξιοποιούνται από το Υπουργείο Υγείας για να βοηθήσουν στην μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, με την Οργάνωση να έχει στήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο οίκημα της, στην Αγλαντζιά, ένα μηχανισμό διεκπεραίωσης κάποιων διοικητικών εργασιών του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα
Διάκριση του Αθλητικού Ομίλου ΠΟΕΔ Μόρφου στον Μαραθώνιο Λευκωσίας (Nicosia Marathon Run, 2020) (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστίνα Κοντού, η οποία διακρίθηκε στην κατηγορία γυναικών, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση.

Διαβάστε περισσότερα
Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Σχολική Εφορεία Λεμεσού, οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ και οι Ομοσπονδίες Γονέων Μέσης, Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου

Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπική Εκδήλωση για τον Σύνδεσμο "Ένα ́Ονειρο Μια Ευχή" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», σε συνεργασία με τις χορωδίες «∆ιατονική» και «Μελωδία» και το μουσικό σχήμα «Εξιτήριο», θα διοργανώσει μουσική βραδιά- αφιέρωμα στο Ελληνικό έντεχνο τραγούδι, στο Αμφιθέατρο του ∆ήμου Λακατάμιας, στις 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30μμ. Υποστηρικτής είναι ο ∆ήμος Λακατάμειας.
Διαβάστε περισσότερα
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πολιτιστική Επιτροπή) ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

H Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πολιτιστική Επιτροπή), ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΨΩΝΑ και ο CHOICE FM διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση για ενίσχυση του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου (Αθλητική Επιτροπή): 3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΦΟΥΤΣΑΛ» (7 εναντίον 7) (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, μέσω της Αθλητική της Επιτροπής, διοργανώνει και φέτος φιλανθρωπικό τουρνούα «ΦΟΥΤΣΑΛ» (7 εναντίον 7). Κάνετε την ομάδα σας και κοπιάστε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στο πιο πάνω τουρνουά που θα διεξαχθεί στα βοηθητικά γήπεδα Παραλιμνίου.

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ ΓΙΑ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Εις ένδειξη συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα προς τους πληγέντες, οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, όπως το έχουν πράξει και στο παρελθόν, θα συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης για επούλωση των πληγών. Επιπρόσθετα, καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς, αλλά και συμπολίτες μας, να συνδράμουν την όλη προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ- ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 14 Απριλίου 2018) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  -  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή, 29 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στον χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, στα πλαίσια των δράσεων της Πολιτιστικής της Επιτροπής, καλεί μικρούς και μεγάλους στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τον Καρκίνο στο Σχολείο», με σκοπό την ενίσχυση του Συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ, ΜΙΑ ΕΥΧΗ!

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συμμετοχή στο Μαραθώνιο Λεμεσού (Εταιρικός Δρόμος 5Km) (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, στα πλαίσια των δράσεων της Αθλητικής της Επιτροπής, συμμετέχει και φέτος  στον εταιρικό δρόμο του Μαραθωνίου Λεμεσού. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:00 π.μ., το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στον χώρο του Μόλου Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 7 VS 7 για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Πανἰκου Οικονόμου από το Παραλίμνι, από την Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου με συνδιοργανωτή την Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου με την Αθλητική της Επιτροπή με συνδιοργανωτή την ΠΟΕΔ Λάρνακας με την Αθλητική της Επιτροπή διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 7 VS 7. Το τουρνουά πραγματοποιείται για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Πανικού Οικονόμου από το Παραλίμνι, πατερά 5 παιδιών που έχασε την σύζυγό του στη γέννα του τελευταίου τους παιδιού. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και Ποδηλατικός Γύρος εις μνήμη Ιωάννη Χριστοδούλου (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ., Π.Ο.Ε.Δ. και Ο.Λ.Τ.Κ.Ε.Κ. Λεμεσού  σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση – αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016, στις 7:00μ.μ., στο Θέατρο της Α΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ καλεί τα Μέλη της να ενταχθούν στις Ομάδες Εθελοντών του Τμήματος Δασών για κατάσβεση της πυρκαγιάς (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016) (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Σε αυτές τις κρίσιμες και εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας η ΠΟΕΔ

  • Εκφράζει την οδύνη της για την τεράστια και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή που συνεχίζουν να προκαλούν οι πυρκαγιές στο νησί μας, εστιάζοντας αυτή τη στιγμή στη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή της Σολέας.
  • Εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο των δύο δασοπυροσβεστών και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους τους.
Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: 1ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Πολύκαρπος Βλάχος» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 3 Μαΐου 2016) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

1ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου  «Πολύκαρπος Βλάχος» εις µνήµη και προς τιµήν του αείµνηστου Προέδρου της Οµοσπονδίας Λεµεσού και Αναπληρωτή Προέδρου της Παγκύπριας Συνοµοσπονδίας, Πολύκαρπου Βλάχου.

Διαβάστε περισσότερα
Εισφορά ΠΟΕΔ Αμμοχώστου στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ εις μνήμη του ήρωα δασκάλου Φώτη Πίττα (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η καθεχρονική αυτή μικρή εισφορά αποτελεί ένδειξη εκτίμησης του πολυσχιδούς και θεάρεστου έργου που επιτελείται στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, το οποίο εκτός των άλλων πλούσιων δραστηριοτήτων του, προσφέρει ιατρική  φροντίδα και υπηρεσίες προς πάσχοντες συνανθρώπους μας.Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ομάδας Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και Ομάδα Εθελοντών Ρ.Ι.Κ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Στις 20 Δεκεμβρίου 2014 η Oμάδα Τέχνης του Επαρχιακού Γραφείου Π.Ο.Ε.Δ Λευκωσίας συμμετείχε, με εικαστικά εργαστήρια, σε φιλανθρωπικό παζαράκι, που οργανώθηκε από το Πρώτο Πρόγραμμα και την ομάδα εθελοντών του ΡΙΚ, από τις 10:00 πμ μέχρι τις 12:00 μ. στη Στοά Λήδρας, στην οδό Λήδρας.  Στα εργαστήρια τα παιδιά ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες, πέρασαν ευχάριστα το χρόνο τους, και δημιουργήσουν έργα με θέμα τα Χριστούγεννα, που θα μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους.
Διαβάστε περισσότερα
Ομάδας Τέχνης του Επαρχιακού Γραφείου Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας: Εικαστικές δράσεις για παιδιά (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
H Ομάδας Τέχνης του Επαρχιακού Γραφείου Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και η Επαρχιακή Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας προσέφεραν στα παιδιά της πρωτεύουσας ένα πρωινό δημιουργικής ψυχαγωγίας, στις 13 Δεκεμβρίου 2014, στο Προαύλιο της Εκκλησίας της Φανερωμένης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) και είχε ως βασικό στόχο να προβάλει και να αναδείξει τα δικαιώματα του παιδιού και ήταν υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού
Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η ομάδα Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας συμμετέχει με εικαστικά εργαστήρια σε φιλανθρωπικό παζαράκι του ΡΙΚ στις 20 Δεκ. (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Στις 20 Δεκεμβρίου 2014 η ομάδα Τέχνης επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας θα συμμετέχει με εικαστικά εργαστήρια σε φιλανθρωπικό παζαράκι, που οργανώνεται από το Πρώτο Πρόγραμμα και την ομάδα εθελοντών του ΡΙΚ, από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 12:00 μ. στη Στοά Λήδρας, στην οδό Λήδρας. Η δράση αυτή της ομάδας Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας είναι μια ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και δημιουργίας προς όλα τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΕ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΜΟΡΦΟΥ, ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Επαναληπτική χριστουγεννιάτικη, παράσταση, για τα παιδιά των εκπαιδευτικών - μελών της Π.Ο.Ε.Δ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της υπερβολικής ζήτησης θέσεων για την παράσταση «Καστανομαλλούσα»,  που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12/14, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει της χρονικής στιγμής που υποβλήθηκε η κάθε δήλωση ενδιαφέροντος για κρατήσεις θέσεων. Ανακοινώνουμε, επίσης, ότι θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική παράσταση της «Καστανομαλλούσας» τη Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μετά το μαζικό ενδιαφέρον θα διοργανωθεί και 3η παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή στις 24 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού και η ΕΕ ΠΟΕΔ Λεμεσού, μετά το μαζικό ενδιαφέρον των συναδέλφων, έχουν καταφέρει να οργανώσουν και 3η χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση, ώστε να ικανοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός παιδιών των συναδέλφων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη, το πρωί στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του πολυχώρου Galactica. Για δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BOWLING για τους εκπαιδευτικούς μέλη της ΠΟΕΔ απο την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
ΣΑΒΒΑΤΟ  
20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
10:30 π.μ.
MY MALL PLAY PLANET BOWLING CENTER
Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Μια εκδήλωση από την Ομάδα Τέχνης της Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε ένα όμορφο, δημιουργικό πρωινό με τα παιδιά, το ερχόμενο Σάββατο!

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
10:00 - 12:00π.μ..
Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της για τα παιδιά των συναδέλφων στις 23 Δεκεμβρίου 2014. (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργανώνει για φέτος τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της για τα παιδιά των συναδέλφων, στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του πολυχώρου Galactica. Για σκοπούς εξυπηρέτησης όσων περισσότερων μελών μας, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 2 φορές:  
πρωί (11:00-13:30) και απόγευμα (15:00-17:30).
Θα υπάρχει ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής (μέχρι τις 16/12/2014)  και θα  τηρηθεί  σειρά  προτεραιότητας.
Διαβάστε περισσότερα
Χριστουγεννιάτικο πάρτι από ΠΟΕΔ Λάρνακας την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Πολιτιστική Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λάρνακας, προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας σε Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Σας περιμένουμε
την Παρασκευή 2/1/2015
και ώρα 16:00 -19:00 στο «Κτήμα Μακένζυ».Διαβάστε περισσότερα
ΕΕ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΜΟΡΦΟΥ, ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Χριστουγεννιάτικη, παράσταση, για τα παιδιά των εκπαιδευτικών - μελών της Π.Ο.Ε.Δ. (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Κάστανομαλλούσα, κυπριακό λαϊκό παραμύθι σε διασκευή και σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 Ώρα 15:00
Δημοτικό θέατρο Λατσιών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝΔιαβάστε περισσότερα
Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου. Συλλογή πακέτων αγάπης: Τρόφιμα, Ρούχα, Παιδικές Τροφές, Παιχνίδια (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ...,
ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ
ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΑΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟ 11 π.μ. ΜΕΧΡΙ 4 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ
Διαβάστε περισσότερα
Θεατρική παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» στην Αμμόχωστο από τη θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας για φιλανθρωπικό σκοπό (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Μέσα στα πλαίσια του φιλανθρωπικού της έργου, η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, επιχορηγεί τη θεατρική παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» της θεατρικής ομάδας ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο, 12 Απριλίου 2014, ώρα 4:30 μ.μ. στο XENION HIGH SCHOOL στο Παραλίμνι, σε συνεργασία με το Κέντρο Προσφοράς Αγάπης Άγιος Χριστόφορος (ΚΕ.Π.Α).Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Δημοτικό σχολείο Λινόπετρας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση από το Δημοτικό Σχολέιο Λινόπετρας για όλα τα παιδιά ετοιμάζεται την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 10:30 μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα στο Παιδικό Χωριό στο χώρο "THE MARKET FAIR" στη Λεμεσό (Γρίβα Διγενή).
Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση διοργανώνουν ΠΟΕΔ Λάρνακας και Ομοσπονδία Γονέων στις 18/19 Φεβ. (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Τη Θεατρική Παράσταση παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Αραδίππου
Τρίτη και Τετάρτη, 18 & 19 Φεβρουαρίου 2014 Αμφιθέατρο «Πεύκιος Γεωργιάδης» Λυκείου Αραδίππου
Ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.     Είσοδος: €5
Τα έσοδα θα διατεθούν για στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών με παιδιά στα δημοτικά μας σχολεία
Διαβάστε περισσότερα
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από ΠΟΕΔ Λεμεσού και Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης σας παρακαλούμε όπως:

Δοθεί σε κάθε παιδί και εκπαιδευτικό του σχολείου σας αντίγραφο της «Πρόσκλησης για συμμετοχή σε αιμοδοσία». Για εξοικονόμηση χαρτιού ετοιμάσαμε την πρόσκληση σε μισό φύλλο χαρτιού Α4. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Διαβάστε περισσότερα
Νέα φιλανθρωπική παράσταση στη Λεμεσό από τη Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟ» ΠΟΕΔ στις 25/1/2014 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Ως συνέχεια της κοινωνικής προσφοράς του, το «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟ» σε συνεργασία με το Μητροπολίτη  θα πραγματοποιήσει νέα φιλανθρωπική παράσταση του προαναφερόμενου έργου, στις 25 Ιανουαρίου 2014, η ώρα 5:30μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου των κατηχητικών συνάξεων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.
Διαβάστε περισσότερα
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΟΔΥΣΕΒΒΑΧ. Κυριακή, 12/01/2014 (ώρα 3 μ.μ.), Από την ΠΟΕΔ Λεμεσού και Ομοσπονδία Γονέων Λεμεσού. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) Λεμεσού και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, στα πλαίσια της συνεργασίας και κοινωνικής τους δράσης, αποφάσισαν την πραγματοποίηση παιδικής θεατρικής παράστασης της οποίας τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Διαβάστε περισσότερα
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 14 Δεκεμβρίου των ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΟΡΦΟΥ - KEPΥΝΕΙΑΣ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Από τη Θεατρική ομάδα. Σκηνοβάτες ΠΟΕΔ Λευκωσίας
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 17:00
Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Μονής Κύκκου
Είσοδος Δωρεάν. Η παράσταση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ. (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ) (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013
Δημοτικό Σχολείο Καθαρής
Ώρα: 9:30π.μ.-12:30μ.μ.
ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ σε pdf
Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ Λάρνακας ενισχύει οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λάρνακας επισκέφθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 το Δήμαρχο Λάρνακας, κο Αντρέα Λουρουτζιάτη και του παρέδωσε επιταγή €1000 - εισφορά της ΠΟΕΔ Λάρνακας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας. Το ποσό αυτό, αποτελεί τα έσοδα της Συναυλίας της Παιδικής Χορωδίας και του Χορευτικού Συγκροτήματος της ΠΟΕΔ Λάρνακας, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.Διαβάστε περισσότερα
Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Μαΐου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η  Επαρχιακή Επιτροπή  ΠΟΕΔ  Λάρνακας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού  Νοσοκομείου  Λάρνακας, διοργανώνει αιμοδοσία και προσκαλεί όλους τους συναδέλφους  αιμοδότες  και μη, όπως  συμμετέχουν.
Σε μια εποχή που η πατρίδα μας περνάει μια δύσκολη περίοδο  με όλα τα συνεπακόλουθά της, ο καθένας μας  καλείται να ζήσει με όλο και λιγότερα αγαθά  . . .  με λιγότερο αίμα όμως  όχι .Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση αφιέρωμα στον κινηματογράφο από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ και το Χορευτικό Συγκρότημα ΠΟΕΔ Λάρνακας την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Μαΐου 2013) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας
Ώρα: 8:00 μ.μ.
Τιμή εισόδου: € 5. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου
Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΛάρνακαςΔιαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΦΟΥ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ, παραδόθηκαν σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου.Διαβάστε περισσότερα
Προσφορά €7.000 από εκδηλώσεις της ΠΟΕΔ και των Γονέων Λεμεσού, στο Μητροπολίτη Αθανάσιο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) Λεμεσού και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, στα πλαίσια της συνεργασίας και κοινωνικής τους δράσης, πραγματοποίησαν σειρά εκδηλώσεων φιλανθρωπικού σκοπού, με στόχο την στήριξη οικογενειών παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Όλες οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου.Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπική εκστρατεία ΠΟΕΔ Πάφου για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Πάφου, με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων, διοργανώνει φιλανθρωπική εκστρατεία και καλεί όσους συνάδελφους επιθυμούν όπως προσφέρουν διάφορα είδη τροφίμων (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, κτλ) για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου.Τα πακέτα με τα τρόφιμα που θα συλλέγουν να παραδοθούν στα γραφεία της ΠΟΕΔ Πάφου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00 – 13:00 ή την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00 – 13:00.Διαβάστε περισσότερα
Συμβολική πρωτοβουλία Π.Ο.Ε.Δ. – Δ.Ο.Ε. για τη στήριξη μαθητών στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποσιτισμού (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Συγκεκριμένα, οι δυο Οργανώσεις προχώρησαν στη συμβολική πράξη της κάλυψης, σε καθημερινή βάση, από σήμερα και μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους, του κολατσιού όλων των μαθητών συγκεκριμένων σχολείων, που προτάθηκαν από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών του Λεκανοπεδίου και της Θεσσαλονίκης.Διαβάστε περισσότερα
Αιμοδοσία, στις 13/01/2013 από ΠΟΕΔ Λεμεσού και Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων του ΚΒ΄ Δημοτικού Σχολείου και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, σας προσκαλούν να ενώσουμε και να ενδυναμώσουμε την εθελοντική μας προσφορά, με την προσφορά αίματος.Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις ΠΟΕΔ Λεμεσού και Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, στα πλαίσια της κοινωνικής τους δράσης, αποφάσισαν την πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων φιλανθρωπικού σκοπού, με στόχο τη στήριξη οικογενειών παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα παραχωρηθούν για τον παραπάνω σκοπό.Διαβάστε περισσότερα
Θεατρική Ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
«Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς»
Ημερομηνία Παράστασης: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012
Χώρος: Μακάρειο Νοσοκομείο, Τραπεζαρία
Τιμή Εισόδου: Ελεύθερη Είσοδος
Ώρα: 5:00μμΔιαβάστε περισσότερα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ προς την ΠΟΕΔ από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Αξιότιμοι Κύριοι/ες,

Είναι με αισθήματα ευγνωμοσύνης που εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εισφορά της ΠΟΕΔ εκ 5.000 ευρώ προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις «Κάνε μια Ευχή».....
 

Διαβάστε περισσότερα
Εισφορά ΠΟΕΔ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Παιδιά με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων ΠΟΕΔ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, δεν πραγματοποίησε για τα φετινά Χριστούγεννα την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη   εκδήλωση και προσφορά δώρου προς τα παιδιά των δασκάλων.
 

Διαβάστε περισσότερα