Philips University: Υποτροφίες για Φοίτηση στο Εξ Αποστάσεως (Online) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (MSc) (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Eνημέρωση και Υποτροφίες για Φοίτηση στο Εξ Αποστάσεως (Online) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (MSc)

(α) σας ενημερώσουμε για το νέο και πρωτοποριακό εξ αποστάσεως (online) μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Μάστερ στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (MSc) που αναπτύχθηκε, πιστοποιήθηκε και προσφέρεται από το Philips University

Διαβάστε περισσότερα
Δημιουργία Χορευτικού Ομίλου Π.Ο.Ε.Δ ΛΕΜΕΣΟΥ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνουμε τη δημιουργία Χορευτικής ομάδας της ΠΟΕΔ Λεμεσού. Σκοπός της ομάδας είναι η ενασχόληση των μελών της με τον παραδοσιακό χορό, τη μουσική, τα τραγούδια, την παραδοσιακής  ενδυμασία, τα ήθη και έθιμα περιοχών της Κύπρου και της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα
27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΟΕΔ – ΔΟΕ στην Αλεξανδρούπολη Αιτήσεις για συμμετοχή (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 27ου Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (περιλαμβάνεται εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη) από τις 02 Ιανουαρίου 2024 μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα
Διήμερο συνέδριο με θέμα «Προγράμματα φιλαναγνωσίας σε σχολικές μονάδες και βιβλιοθήκες» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

O Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την ΠΟΕΔ και χορηγό το Υφυπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει διήμερο συνέδριο στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2023, στο οίκημα της Π.Ο.Ε.Δ. και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα
Παραχώρηση Υποτροφιών για μέλη Π.Ο.Ε.Δ., από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προς τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων την παραχώρηση ειδικών Υποτροφιών για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) ΜΑ Educational Leadership, για εισδοχή το Σεπτέμβριο 2023.

Διαβάστε περισσότερα
Διαθεσιμότητα στα εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Μάιος, Ιούνιος και καλοκαίρι 2023) (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ πληροφορεί τα μέλη της ότι ισχύουν οι πιο κάτω διαθεσιμότητες στα εξοχικά της Οργάνωσης στις Πλάτρες (Μάιος, Ιούνιος).

Το σύστημα κρατήσεων για το καλοκαίρι 2023 (πενθήμερα) θα ανοίξει στις 25/5/2023.  

Διαβάστε περισσότερα
Παρουσίαση επετειακού γραμματοσήμου 70 χρόνων ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 4 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Παρουσιάστηκε σήμερα στο οίκημα της ΠΟΕΔ, η επετειακή έκδοση των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, η οποία είναι αφιερωμένη και στην 70στη επέτειο της ίδρυσης της ΠΟΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Πεζοπορία Εις τα Τεισιά της Μαδαρής (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. Αμμοχώστου διοργανώνει πεζοπορία στο κυκλικό μονοπάτι «Τεισιά της Μαδαρής» μήκους 3,5 χλμ. την Τετάρτη (Διακαινησίμου) 19/4/23 στις 11π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
Οι 3 τυχεροί για δωρεάν καύσιμα αξίας €20, για τον μήνα Φεβρουάριο (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  ανακοινώνει του τρεις (3) τυχερούς για τον μήνα Φεβρουάριο, οι οποίοι κερδίζουν καύσιμα αξίας €20 έκαστος. Το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι των νικητών στην εφαρμογή EKO Smile.  

Διαβάστε περισσότερα
ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας: "3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος" (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας παρουσιάζει το υπέροχο κυπριακό παραμύθι "3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος". Μια ιστορία δράσης και περιπέτειας,  αγάπης και ζήλιας, γενναιότητας και δειλίας, καλοσύνης και κακίας,  με ένα ανατρεπτικό τέλος τραγουδώντας για μιαν ώραν καλή μιαν ώραν γρουσήν μιαν ώραν ευλοημένη...

Διαβάστε περισσότερα
Υποτροφίες στα μέλη της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα παραχωρήσει μια (1) υποτροφία 50% επί των διδάκτρων για όλα τα έτη σπουδών στα μέλη της ΠΟΕΔ που θα γίνουν αποδεκτά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στα ακόλουθα Διδακτορικά Προγράμματα: Επιστήμες της Αγωγής, Ψυχολογία, Μουσική

Διαβάστε περισσότερα
«Πλαίσιο Δράσεων για την ελκυστικότητα του Eπαγγέλματος του Eκπαιδευτικού» - (Towards a Framework of Action on the Attractiveness of the Teaching Profession) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Τελική Συνδιάσκεψη του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Έργου, που πραγματοποίησαν από κοινού η ETUCE και η EFEE στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Τομεακού Κοινωνικού Διαλόγου για την Εκπαίδευση (ESSDE), Βαρσοβία 30-31/1/2023, με θέμα: «Πλαίσιο Δράσεων για την ελκυστικότητα του Eπαγγέλματος του Eκπαιδευτικού» - (Towards a Framework of Action on the Attractiveness of the Teaching Profession).

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!"  (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Το Ε.Γ.  Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού διοργανώνουν  Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!" 
 

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: κρατήσεις για την περίοδο μέχρι αρχές Ιουλίου 2023 (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ανακοίνωση ΠΟΕΔ για τα εξοχικά στις Πλάτρες: Κρατήσεις για την περίοδο μέχρι αρχές Ιουλίου (συμπεριλαμβανομένων των διακοπων του Πάσχα)

www.poedresidences.com  

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή ΠΟΕΔ Λεμεσού στον Μαραθώνιο Λεμεσού: δρομείς και εθελοντές (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Λεμεσού, με ομάδα, στον εταιρικο δρόμο 5ΚΜ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 στις 9:00 π.μ. Κοπιάστε να τρέξουμε παρέα! Παράλληλα, θα υπάρχουν και εθελοντές ΠΟΕΔ Λεμεσού για στελέχωση των σταθμών ανεφοδιασμού κατά τη διάρκεια του Μαραθώνιου. 

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορές ΠΟΕΔ για τα μέλη της, για το τριήμερο της 1ης Μαΐου & Διακοπές Πάσχα (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της, για την αργία της 1η Μαΐου 2023 και τις Πασχαλινές Διακοπές 2023. 

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορές ΠΟΕΔ για τα μέλη της, για το τριήμερο της 1ης Μαΐου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της, για την αργία της 1η Μαΐου 2023. 

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς ΓΔ ΥΠΑΝ για τις οργανικές θέσεις στη Δημοτική Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΘΕΣΕΙΣ)

Επιστολή της ΠΟΕΔ προς τον Δρ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, αναφορικά με τις  Οργανικές θέσεις Δημοτικής (Δημοτική-Προδημοτική και Ειδικής Εκπαίδευση). 

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπρια Καταστατική Συνέλευση μελών ΠΟΕΔ: Ψηφοφορία για προτεινόμενες καταστατικές αλλάγες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Οι εργασίες της Καταστατικής Παγκύπριας Συνέλευσης περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ψηφοφορία, η οποία θα αρχίζει στις 8:00 π.μ. και θα συνεχιστεί ως τις 3:00 μ.μ, στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2022 (από Τρίτη 13/12 μέχρι Πέμπτη 15/12/22). 

 

Τα τακτικά μέλη μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου, οποιαδήποτε ώρα μέσα στο πιο πάνω διάστημα, σε Κέντρο οποιασδήποτε επαρχίας επιθυμούν.

 

Οι Διευθύνσεις των σχολείων παρακαλούνται όπως διευκολύνουν τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, κάνοντας διευθετήσεις, ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν στους χώρους της Συνέλευσης και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και σε εργάσιμο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα
Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στην Κυπριακή Παιδική και Νεανική Λογοτεχνία (1960-2022)» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ο (Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου) ΚΣΠΝΒ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας (Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την ΠΟΕΔ διοργανώνει διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο, το οποίο έχει χορηγό τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή Αθλητικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας, στον 5ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, συμμετέχει και φέτος, στον 5ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Εταιρικός δρόμος 5χλμ), την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στις 11:45π.μ με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Λάρνακας. Τελευταία μέρα δηλώσεων: 13 Νοεμβρίου. 

Διαβάστε περισσότερα
Πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλουμε προς διάφορες εταιρείες για παροχή εκπτώσεων στα μέλη της ΠΟΕΔ, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει επιστροφή μετρητών σε καύσιμα ή/και άλλα προϊόντα της επιλογής σας, από όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ παγκύπρια.

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: άνοιγμα συστήματος για κρατήσεις για το Πάσχα (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

χει ανοίξει η πλατφόρμα για κρατήσεις και πληρωμές για τα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα (15 Απριλίου – 1 Μάϊου 2022).

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: διαθεσιμότητα και άνοιγμα συστήματος για κρατήσεις από τον Σεπτέμβριο (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε πολύ μικρό αριθμό εξοχικών κατοικιών από σήμερα 23/8, ενώ παράλληλα έχει ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για κρατήσεις από τον Σεπτέμβριο και μετά. 

Διαβάστε περισσότερα
ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΕΔ (καλοκαίρι 2021) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, από την Παρασκευή 11/6/2021, έχουν ενταχθεί στο σύστημα κρατήσεων και πρόσθετος αριθμός διαμερισμάτων / κατοικιών (κυρίως από ακυρώσεις ή/και λόγω συμφωνίας με άλλους συνεργαζόμενους φορείς). Οι διαθέσιμες ημερομηνίες αφορούν τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο 2021. 

Διαβάστε περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΕΔ (κρατήσεις καλοκαιρινής περιόδου 12/7/21 έως 1/9/2021) (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ανακοίνωση της Οργάνωσής μας αναφορικά με τη λειτουργία των εξοχικών ΠΟΕΔ κατά την καλοκαιρινή περίοδο (κρατήσεις, πληρωμές και όροι)

Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: συμφωνία ΠΟΕΔ με Υπουργείο Παιδείας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 25 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι έχει επέλθει συμφωνία με το Υπουργείο Παιδείας για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της επέκτασης του Θεσμού του Υπεύθυνου Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα
Eπαναλειτουργία των εξοχικών κατοικιών ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Επαναλειτουργούν τα εξοχικά μας στις Πλάτρες, κρατήσεις μελών μέσω της ιστοσελίδας μας για την περίοδο 10/5/21 - 17/6/2021

Διαβάστε περισσότερα
Διάκριση του Αθλητικού Ομίλου ΠΟΕΔ Μόρφου στον Μαραθώνιο Λευκωσίας (Nicosia Marathon Run, 2020) (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστίνα Κοντού, η οποία διακρίθηκε στην κατηγορία γυναικών, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση.

Διαβάστε περισσότερα
Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Σχολική Εφορεία Λεμεσού, οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ και οι Ομοσπονδίες Γονέων Μέσης, Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πολιτιστική Επιτροπή): Αποκριάτικο Πάρτι (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΠΟΕΔ Λεμεσού (Πολιτιστική Επιτροπή): Αποκριάτικο Πάρτι

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής του Επιτροπής, 

σας προσκαλεί στο πιο τρελό αποκριάτικο πάρτι της πόλης!

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού (Πολιτιστική Επιτροπή): Εκδήλωση/Μουσική Βραδιά με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

 Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής της Επιτροπής, διοργανώνει μια ιδιαίτερη βραδιά επ’ ευκαιρίας της Γιορτής των Γραμμάτων!  Στις 29 Ιανουαρίου, στο Jacobs 31 Espresso Bar-Café στις 7:30 το βράδυ, οι ιστορίες θα μας παίρνουν απ’ το χέρι για να μας δείξουν τι απ’ όλα περισσότερο αξίζει, ενώ οι νότες της μουσικής θα μας ταξιδέψουν εκεί που θέλει το μυαλό!

Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΜΟΡΦΟΥ-ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα Επαρχιακά Γραφεία ΠΟΕΔ Λευκωσίας-Μόρφου-Κερύνειας προσφέρουν δωρεάν τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από το Θέατρο Δέντρο για τα παιδιά των εκπαιδευτικών/μελών Π.Ο.Ε.Δ.

 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2019 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής της Επιτροπής, διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων δασκάλων, νηπιαγωγών και εκπαιδευτικών ειδικής εκπαίδευσης στον πολυχώρο GALACTICA, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από πολλές εκπλήξεις, να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Διαβάστε περισσότερα
Έργο «ΜΑ(Ν)ΝΑ» από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού «Αλεξάνδρα» παρουσιάζει το έργο ΜΑ(Ν)ΝΑ το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Θέατρο Ριάλτο στις 8:30 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα
Παρουσίαση για τα χαρισματικά παιδιά : Πώς µπορούµε να αναγνωρίσουµε και να υποστηρίξουµε µαθητές µε εξαιρετικές δεξιότητες. (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)
Διαβάστε περισσότερα
Οργανισμός "Παιδικό Μουσείο"¨: Παιδική μουσική παράσταση για τα παιδιά, με τη συμμετοχή των παιδιών, του Φοίβου Δεληβοριά: "Πες μου τ' όνομά σου" (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ο Οργανισμός "Παιδικό Μουσείο",  ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι και η ΠΟΕΔ διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 20.10.2019  παιδική μουσική παράσταση για τα παιδιά, με τη συμμετοχή των παιδιών.  Φιλοξενεί τη μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά "Πες μου τ'όνομά σου" την Κυριακή, 20/10, στις 5:00μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβολου.
 

Διαβάστε περισσότερα
H ΠΟΕΔ σε συνεργασία με άλλες Οργανώσεις παρουσιάζει … στη ΛΕΜΕΣΟ το έργο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΥΛΟΥ «Ερωτό-κυκλοι» (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ προσφέρει 50 διπλά εισιτήρια ΔΩΡΕΑΝ για το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου «Ερωτό-κυκλοι», στη Λεμεσό η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10/2019 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού. Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν δωρεάν εισιτήριο, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο στο πιο κάτω σύνδεσμο, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (09/10/2019) τα μεσάνυχτα.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Προσφορά εισιτηρίων για την 3η παράσταση της Όπερας στην Πάφο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)
Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Προσφορά εισιτηρίων για την 3η παράσταση της Όπερας στην Πάφο (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)
Διαβάστε περισσότερα
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πολιτιστική Επιτροπή) ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

H Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πολιτιστική Επιτροπή), ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΨΩΝΑ και ο CHOICE FM διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση για ενίσχυση του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Τεχνολογία, Λογοτεχνία, Γραμματισμός», από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pieggrafes.ac.cy (Κατηγορία Προγράμματος: Ημερίδες-Συνέδρια) μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2019.

Διαβάστε περισσότερα
Το παρελθόν γίνεται παρόν, στην ΚΕΡΥΝΕΙΑ θα διαβώ, με την Ιστορία οδηγό. Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ έχει μέλλον κι εγώ σκοπό! (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 14 Μαΐου 2019) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ)

Οι Επαρχιακές Επιτροπές Π.Ο.Ε.Δ. Κερύνειας και Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης  Κερύνειας  διοργανώνουν  εκπαιδευτική δράση   για τα παιδιά   των τάξεων  Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ όλων των Δημοτικών Σχολείων,  που κατάγονται από την Επαρχία Κερύνειας.   Η όλη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, και ώρα 10.00 π.μ.–1.30μ.μ., στο Δημαρχείο Κερύνειας και το Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα
Δείπνο προς τιμή της κ. Μαρίνας Στεργίδου, ΕΔΕ Φυσικής Αγωγής, που αφυπηρετεί (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ 

Η  ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, μέσω της Αθλητικής της Επιτροπής, διοργανώνει δείπνο προς τιμή της κ. Μαρίνας Στεργίδου, ΕΔΕ Φυσικής Αγωγής,  η οποία κατάγεται από τη Γιαλούσα και αφυπηρετεί φέτος, ως ένδειξη της εκτίμησης του διδασκαλικού κόσμου για το έργο και την προσφορά της στην εκπαίδευση.  

Διαβάστε περισσότερα
Θεατρική Ομάδα «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» Π.Ο.Ε.Δ Λευκωσίας «Αν Όλα τα Παιδιά της Γης...» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η θεατρική ομάδα  «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ Λευκωσίας παρουσιάζει την παράσταση «Αν Όλα τα Παιδιά της Γης...», βασισμένη στο παραμύθι της Ζωρζ Σαρή «Το Γαϊτανάκι», σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαρίνας Βασιλείου.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αθλητική Επιτροπή): Εξόρμηση στο Τρόοδος (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, στα πλαίσια της δράσης της Αθλητικής της Επιτροπής, διοργανώνει εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο Τροόδους την Τετάρτη 30/1/2019. Αναχώρηση με λεωφορείο από το Τσίρειο Στάδιο η ώρα 8:30 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου (Αθλητική Επιτροπή): 3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΦΟΥΤΣΑΛ» (7 εναντίον 7) (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, μέσω της Αθλητική της Επιτροπής, διοργανώνει και φέτος φιλανθρωπικό τουρνούα «ΦΟΥΤΣΑΛ» (7 εναντίον 7). Κάνετε την ομάδα σας και κοπιάστε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στο πιο πάνω τουρνουά που θα διεξαχθεί στα βοηθητικά γήπεδα Παραλιμνίου.

Διαβάστε περισσότερα
Συνέδριο: Ο ρόλος της διευθυντικής ομάδας: πραγματικότητα και προκλήσεις». Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών και Κλαδική Επιτροπή Βοηθών Διευθυντών ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ      ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών και η Κλαδική Επιτροπή Βοηθών Διευθυντών Επαρχιακού Γραφείου Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας, διοργανώνουν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00-19:30, ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Ο ρόλος της διευθυντικής ομάδας: πραγματικότητα και προκλήσεις». Εισηγήτρια: Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα
Ο Οργανισμός «Παιδικό Μουσείο Κύπρου»: Εκδήλωση απόδοσης τιμής στην Επίτιμη Πρόεδρό του κυρία Κλαίρη Αγγελίδου, τέως πρόεδρο, εμπνεύστρια και πρωτοστάτη της ίδρυσής του. (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ               ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

Ο Οργανισμός «Παιδικό Μουσείο Κύπρου» σάς προσκαλεί σε εκδήλωση απόδοσης τιμής  στην Επίτιμη Πρόεδρό του κυρία Κλαίρη Αγγελίδου, τέως πρόεδρο, εμπνεύστρια και πρωτοστάτη της ίδρυσής του. Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου, την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018,  μεταξύ των ωρών 4:00 και 6:30 μ.μ. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παιχνίδι «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» την Κυριακή, 04/11/2018, στην πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

H ΠΟΕΔ Λεμεσού και ο ραδιοφωνικός σταθμός CHOICE FM, υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και τη στήριξη της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων & Κηδεμόνων πόλης κι επαρχίας Λεμεσού, διοργανώνουν παιχνίδι «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» School-Edition, στις 04 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Διαβάστε περισσότερα